Balkan, Balkan! Dečja Evrovizija 2014

Dečja Evrovizija 2014: Uspešan prvi Emilijin nastup na malteškoj sceni

[dropcap]E[/dropcap]milija Đonin održala je danas prvu probu na evrovizijskog sceni brodogradilišta u Marsi, koja je prema navodima prisutnih medija prošla i više nego uspešno, dok je Emilijin glas ocenjen kao „najjači“ u odnosu na ostale učesnike koji su do sada održali probe.

Kako je ranije i najavljeno, Emilija je sama na sceni. U prvom delu pesme ona sedi za klavirom i u posve romantičnoj i intimnoj atmosferi izvodi svoju kompoziciju.

U drugom delu, Ema ustaje i uz nešto živopisniji nastup završava svoje izvođenje.

Tokom nastupa uglavnom dominira tamnoplavo svetlo.

U fokusu predstavljanja Srbije je pre svega Emilijin glas, bez pratećih grupa i koreografija, ali uz dobru režiju i svetlosne efekte koje dočarava ovogodišnja scenografija, možemo očekivati jedan prilično samouveren a u isto vreme smeran nastup.

Sledeću probu srpska predstavnica će održati u četvrtak, 13. novembra, kada će biti upriličena i prva pres-konferencija delegacije Srbije.

Pogledajte snimke Emilijine probe zahvaljujući našim vrednim kolegama koji borave na Malti.

Foto-galerija >>

[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title]ESC Bubble[/tab_title][tab_title]ESCkaz.com[/tab_title][tab_title]Junioreurovision.tv[/tab_title][/tabs_head][tab]httpv://youtu.be/V3DdYd-oMQw[/tab][tab]httpv://youtu.be/Q40X1XEF1JM[/tab][tab]httpv://youtu.be/WRwwSlDX3a0[/tab][/tabs]
Oznake