Balkan, Balkan! Dečja Evrovizija 2014

Dečja Evrovizija 2014: Druga probe Srbije od 13.00 h

[dropcap]N[/dropcap]akon vrlo uspešne prve evrovizijske probe u utorak, naša predstavnica na Evrosongu za decu Emilija Đonin ponovo će stati na binu danas od 13.00 h.

Druga proba traje pola sata, a i ovog puta za Emiliju će uslediti nakon pauze za ručak. Nepunih sat vremena po završetku, od 14.25 h do 14.45 h, za delegaciju Srbije i našu predstavnicu biće upriličena i konferencija za medije.

Za razliku od prve probe, na kojoj se obično podešava tehnika (ton, zvuk, mikrofon, svetla, rad s kamerom i slično), na drugoj se popravljaju uočeni propusti, a najveća pažnja usmerena je na režiju nastupa.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” ]U sredu 12. novembra svoje probe su odradili predstavnici Holandije, Švedske, Jermenije, Rusije, Italije, Ukrajine, Bugarske i Kipra.[/box]

Osim srpske predstavnice, na evrovizijsku scenu danas izlaze i mladi pevači iz Gruzije, Crne Gore, Hrvatske, San Marina, Slovenije, Malte i Belorusije.

Po običaju, u večernjim satima će biti upriličeno druženje u Euroklubu.

Prve dve generalne probe svih učesnika održaće se u petak 14. novembra – prva od 14.00 h do 17.00 h, a druga koju će gledati i stručni žiri i na kojoj će raspodeljivati bodove počinje u 19.00 h i traje do 21.30 h.

Oznake