Balkan, Balkan! Dečja Evrovizija 2014

Dečja Evrovizija 2014: Ema ponovo zablistala na sceni

[dropcap]S[/dropcap]rpska uzdanica na Malti Emilija Đonin održala je danas svoju drugu probu kojom je nagovestila kakav nas nastup očekuje u subotu.

Ema je na binu izašla u prelepom crnom kostimu sa belim elementima, a oko vrata imala je kristale. Još jednom, Emilije je pružila veoma snažnu interpretaciju svoje nežne balade Svet u mojim očima.

Mala izmena u odnosu na prvu probu ogleda se u tome što sada naša predstavnica, nakon što ustane sa klavirske stolice, hoda celom dužinom piste, uvodeći tako publiku i gledaoce do kulminacije pesme. Nastup završava okružena publikom u dvorani, a kao što je od ranije poznato, na sceni nema pratećih vokala i koreografije jer naša delegacija želi da na taj način do izražaja dođe Emilijin najjači adut – glas.

Predstavnica Srbije izgleda veoma sigurno i udobno na sceni Dečje pesme Evrovizije i uživa u svakom minutu svoje interpretacije.

Nepunih sat vremena po završetku, od 14.25 h do 14.45 h, za delegaciju Srbije i našu predstavnicu upriličena je i konferencija za medije.

Foto-galerija >>

Podsećamo, dve od ukupno tri generalne probe svih učesnika održaće se u petak 14. novembra – prva od 14.00 h do 17.00 h, a druga koju će gledati i stručni žiri i na kojoj će raspodeljivati bodove počinje u 19.00 h i traje do 21.30 h.

[tabs type=”horizontal”][tabs_head][tab_title]Junioreurovision.tv[/tab_title][tab_title]ESCkaz.com[/tab_title][/tabs_head][tab]httpv://youtu.be/jOMYiaH5EFE[/tab][tab]httpv://youtu.be/Dm_4hhvs39o[/tab][/tabs]
Oznake