Dečja Evrovizija 2014

Dečja Evrovizija 2014: Vreme je za generalne probe

[dropcap]T[/dropcap]akmičari, delegacije, novinari, organizatori – svi su spremni za generalne probe i glavno takmičarsko veče od koje nas deli samo jedan dan. Posle dve otvorene tehničke probe, učesnici su sada uzbuđeni jer će na generalnim probama izvoditi svoje nastupe baš onako kako će ih videti brojna publika širom Evrope u subotu uveče od 19 sati.

Danas su na programu dve generalne probe – prva će se održati od 14 do 17 časova, dok je druga zakazana već za 19 sati. Ona će posebno biti značajna za sve takmičare jer će stručni žiriji iz svih država učesnica gledati nastupe, slušati i izvođenje, te na osnovu toga podeliti svoje poene.

[box type=”info” ]Poslednja generalna proba održaće se u subotu 15. novembra takođe u popodnevnim satima, dok je finalno veče na programu od 19 h do 21.30 h.[/box]

Kolege evrovizijski novinari koji borave na Malti i uživo prate događaje, izveštavaju da su svi učesnici u vrlo dobrom raspoloženju i da se atmosfera lagano zagreva do usijanja – do same takmičarske večeri.

U nastavku pogledajte rekapitulaciju proba nastupa.

httpv://youtu.be/updVZ-HadS8

2 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!
 • Molim i druge da napisu svoju top listu pa da uporedimo da vidimo ko je favorit na ,,esc serbia’ 😀

 • Posle genralne probe i posle uzivo nastupa i koreografije mojih top 16 definitivnoo izgleda ovakoo:
  1.Bugarska
  2.Slovenija
  3.Holandija
  4.Srbija
  5.Gruzija
  6.Svedska
  7.Belorusija
  8.San Marino
  9.Rusija
  10.Hrvatska
  11.Jermenija
  12.Italija
  13.Kipar
  14.Malta
  15.Ukrajina
  16.Crna Gora