Dečja Evrovizija 2015

Otkrijte scenu Dečje pesme Evrovizije 2015!

[dropcap]D[/dropcap]anas je u Sofiji održan sastanak delegacija zemalja učesnica dečjeg Evrosonga 2015. godine na kome su konačno otkriveni detalji priprema takmičenja.

Članovi delegacija 17 zemalja učesnika Dečje pesme Evrovizije 2015. na sastanku u Sofiji saznali su kako će izgledati scena za glavni događaj, a uz izgled scene predstavljeni su i detalji u vezi s tehničkom podrškom, logistikom, obezbeđenjem, glasanjem i svim ostalim što čini jednu ovako veliku manifestaciju.

Nakon sastanka domaćin je svoje goste poveo u razgledanje i glavnog mesta događaja – Arene „Armec“ (Armeets). Tu su upoznati sa samom halom, prostorijama za izvođače, novinarskim objektima.

Generalna direktorka bugarskog javnog servisa BNT Vjara Ankova tom prilikom je kazala:

„Pripreme za ovaj događaj su uveliko u toku. Želim da izrazim zadovoljstvo što je projekat zaposlio puno mladih profesionalaca iz raznih oblasti. Njihova energija i spremnost da kreiraju jedinstven doživljaj za sve nas su me impresionirali. Pronašli smo mlade umetnike koji će kreirati kostime i trofeje, kao i preko 200 mladih igrača i drugih umetnika koji će se naći na sceni.“

Podsetimo, 13. Dečja pesma Evrovizije održava se u Sofiji 21. novembra sa početkom od 19.30 sati. Učestvuje 17 zemalja, među kojima je i Srbija, koju će predstavljati mlada Zaječarka Lena Stamenković sa numerom Lenina pesma.

httpv://youtu.be/0LbKL0VneKk