Zanimljivosti

MTV nagrada u ruke Danijela Kajmakoskog

[dropcap]D[/dropcap]anijel Kajmakoski, ovogodišnji predstavnik Makedonije na Pesmi Evrovizije u Beču, dobitnik je regionalne MTV nagrade (MTV Best Adria Act), koja će mu svečano biti uručena 25. oktobra u Milanu.

Prethodne četiri sedmice publika i gledaoci MTV Adria mogli su da glasaju između pet nominovanih: Danijel Kajmakoski (Makedonija), Marčelo (Srbija), „2Cellos“ (Hrvatska), Sassja (Bosna i Hercegovina) i „Hladno pivo“ (Bosna i Hercegovina). Najviše glasova sakupio je Danijel i time dobio priliku da se bori za još jedno priznanje – nagrada za najboljeg evropskog izvođača (MTV Best European Act).

Danijel je nakon saznanja o priznanju kazao:

„Sama nominacija u kategoriji s priznatim muzičkim imenima, za mene je bila ogromna čast i priznanje. Ova nagrada je ogromno iznenađenje, a ujedno i velika motivacija u daljoj karijeri.“

Kajmakoski je dodao i da se zahvaljuje svima koji su glasali za njega.

Dodela evropskih MTV nagrada održaće se u Milanu 25. oktobra, a program će voditi popularni pevač Ed Širan i manekenka Rubi Rouz. Od izvođača koji će nastupiti uživo na sceni najavljeni su, pored Eda i: Eli Golding, Džejson Derulo, Farel Vilijams, Rudimental.

Najveći broj nominacija sakupila je Tejlor Svift (9), a slede je Džastin Biber (6), Ed Širan, „One Direction“ i Mark Ronson.

httpv://youtu.be/m9WUDzguqZw