Evrovizija 2017

ESC Serbia u Kijevu: Utisci s prvih proba 1. polufinala (2) (VIDEO)

[dropcap]N[/dropcap]a evrovizijsku binu u Kijevu prvog dana maja prvi put su stali predstavnici Grčke, Poljske, Moldavije, Islanda, Češke, Kipra, Jermenije, Slovenije i Letonije. Reč je o prvim tehničkim probama druge grupe takmičara prvog polufinala.

Njihove tehničke probe trajale se 30 minuta, nakon čega su delegacije imale i prvu manju konferenciju za novinare, tzv. meet & greet.

Aleksandar Ristić, izveštač našeg sajta iz Kijeva, donosi vam i prenosi utiske o događajima iz Međunarodnog izložbenog centra.

httpv://youtu.be/9xhC52LaxqM

„Dobro došli” s greškom

Aleksandar je imao priliku da prošeta centrom Kijeva i kamerom zabeleži deo evrovizijske dekoracije te montiranje „evrovizijskog sela”. On je uočio i zabeležio vrlo zanimljive detalje i kadrove – stoga, ne propustite da vidite i čujete kako su domaćini poželeli dobrodošlicu ovogodišnjim takmičarima.

httpv://youtu.be/B8rrpgv8fFs

Tehnička proba Srbije 3. maja

Tijana Bogićević je sa svojim timom doputovala u Kijev, a svoju prvu tehničku probu u trajanju od 30 minuta imaće u utorak 3. maja od 9.00 do 9.30 h, a od 11.20 do 11.40 zakazan je i prvi susret s novinarima.

Pored nje, svoje prve probe imaće i predstavnici Austrije, Makedonije, Malte, Rumunije, Holandije, Mađarske, Danske i Irske.