Balkan, Balkan! Evrovizija 2017 Intervjui

ESC Serbia u Kijevu: Intervju s Tijanom (VIDEO)

[dropcap]P[/dropcap]redstavnica Srbije Tijana Bogićević imala je priliku da prvi put oseti atmosferu na sceni i nagovesti kakav nas nastup očekuje sledećeg četvrtka u direktnom prenosu na RTS-u. Tom prilikom, ona je dala i ekskluzivni intervju za naš sajt te otkrila svoje utiske o tehničkoj probi.

Probu je uspešno odradila. Vokalno je zvučala odlično, kao i prateći vokali, plesač je bio sjajan, koreografija vrlo neobična. Projekcije na LED ekranu dočaravaju vodu, mehuriće, a plesač Boris kao da se u njima „guši” i na momente izgleda kao Leonardo di Kaprio u „Titaniku” (blue whirlpool). 🙂 Posebno je zanimljivo to što je Tijana prvih 20 sekundi u mraku.

Tijana je nosila krem široke pantalone i krem bluzu na bretele, ali, kako je kasnije otkrila u intervjuu, to izvesno nije scenska garderoba.

Jedina mana prve probe bila je njena „igra s kamerom”, koja je uspela u 4. pokušaju.

httpv://youtu.be/NFlcb-pwsSw

Tijana Bogićević: Evrovizija je poseban „režim”

Nakon pregledanja snimka, održana je i prva „manja” konferencija za medije, a ESC Serbia je dobila i ekskluzivni intervju s našom predstavnicom, u kojem je Bogićevićeva podelila s nama prve utiske o bini, scenografiji te generalno scenskom nastupu.

Opširnije pogledajte u video-snimku.

httpv://youtu.be/pqYBH5A2Frw

Ekipa našeg sajta pripremila je i malo iznenađenje za našu predstavnicu – dobila je na dar suvenir sa logotipom našeg sajta. 🙂

Oznake

5 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!
 • Najjače je, što u klipu, koji su postavili na RTSu, imaš i našeg izveštača Acu Ristića, koji, kao bajagi, na engleskom, hvali pesmu, za RTS (od 3:28 min.) ;). Oni zaista misle, da smo ludi i slepi ;).

  Sve što su preneli, su same laži … čak je laž, da je Tijanin komplet bio “krem boje” ;). Komplet je beo, kao sneg, ne krem boje. O bitnim detaljima sam se već izjasnio ;).

  Treba ih biti sram i sramota! Ukoliko su, ovim amaterskim nastupom, želeli da potope, i konačno dokrajče, Srbiju, na Pesmi Evrovizije, na pravom su putu.

  Kada su već angažovali strane autore, za taj prosečni album track, onda su mogli i da angažuju strane koreografe, da iz ove bede izvuku maksimum.

  Da pojasnim … Tijana je za ovu sramotu najmanje kriva. U polufinalu će sigurno dobro otpevati pesmu, ali ovaj nastup je bezveze. Meni je bilo neugodno! Postideo sam se, kada sam video Borisa, kako trči unazad.

 • Na RTS Eurosong strani uopste ne objavljuju komentare vec, u najboljem Severna Koreja stilu, pisu clanke kako je novinarima u Kijevu mocna Srpska pesma uzivo. Da, toliko mocna da je dobila 0 (slovima nula) bodova u press poll-u :/

 • Drzim palceve plesacu da ne padne dok trci ceo krug unazad.
  Eto, nasla sam razlog zbog cega cu sa najvecom paznjom pratiti nastup nase predstavnice.
  O prvoj probi, komentari onih koji su je odgledali dovoljno sve govore.
  A bogami i kladionice .. . polako ali sigurno … mi tonemo DUBOKO!

 • Nastup je grozan. Nemaštovit … gori, nego što sam mislio :(. Predpostavljam, da će se pravi efekat videti tek na tv-u.

  Međunarodne kritike su jako loše. Ne znam šta ste vi slušali, ali meni je zvučala, blago rečeno, užasno. Mediji su svi preneli, da glasovno nije bila ubedljiva. Verovatno se štedi, za polufinale.

  Press Poll – Serbia 0 points. Mislim da je to jasan signal.

  .. ah, da … mnogi strani mediji inače komentarišu, da je bilo bolje, da je otišla sa rearanžiranom verzijom, na srpskom jeziku, u Kijev.