Balkan, Balkan! Evrovizija 2017 Intervjui

ESC Serbia u Kijevu: Jedinstvo Balkana (VIDEO)

[dropcap]D[/dropcap]elegacija Crne Gore organizovala je promotivnu žurku, na kojoj su kao specijalni gosti bili i delegacije i predstavnici Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Albanije. Naša redakcija takođe je dobila pozivnicu i tamo zabeležila sjajnu atmosferu.

Slavko Kalezić, domaćin skupa u Hotelu „Opera”, animirao je prisutne, pevajući svoje ranije snimljene pesme, ali i evrovizijsku Space. Svoje nastupe imali su Tijana Bogićević, Žak Houdek, Omar Naber, Jana Burčeska i Lindita…

Da muzika i umetnost nemaju granice te da na najbolji način ujedinjuju narode, dokaz je i ova žurka, na kojoj se jedinstvo Balkana pokazalo u najboljem svetlu u očima drugih.

Delić atmosfere pogledajte u video-snimku. Napominjemo da su snimci amaterski te se izvinjavamo zbog lošijeg zvuka, no poruke su najvažnije.

[tabs type=”horizontal”] [tabs_head] [tab_title] Power of the Balkans [/tab_title] [tab_title] „Tvoja” a-capella [/tab_title] [/tabs_head] [tab] httpv://youtu.be/TvRaOGTvbos [/tab] [tab] httpv://youtu.be/PCIF62Jsuao [/tab] [/tabs]