Balkan, Balkan! ESC Serbia u Lisabonu Intervjui

ESC Serbia u Lisabonu: Intervju sa Sanjom Ilićem i „Balkanikom” (VIDEO)

Pitali smo ih ono što drugi nisu. Govorili su ne samo o evrovizijskim temama već i o svojim karijerama, planovima i budućim nastupima, ali je svakako u centru pažnje bila i Pesma Evrovizije.

Sanja Ilić i sastav „Balkanika” pokušaće da u drugoj polufnalnoj večeri 10. maja izbore finale za Srbiju s pesmom Nova deca. Vreme koje provode u Portugaliji koriste za probe, uvežbavanje nastupa, promotivne aktivnoste, izvođenja na mini-koncertima, tematskim zabavama u EuroCafeu, EuroClubu i Evrovizijskom selu, ali i za odmor i posetu atraktivnim lokacijama u prestonici Portugalije.

Na jednoj takvoj jednodnevnoj ekskurziji, naša redakcija imala je priliku da razgovara sa Danicom, Nevenom, Ivom, Ljubomirom i, naravno, Sanjom Ilićem, te njegovom suprugom Tatjanom Karajanov Ilić.

Iscrpan intervju s članovima naše talentovane i, moramo priznati vrlo originalne i drugačije skupine, pogledajte i poslušajte u prilogu.

httpv://youtu.be/aJwjxdxDlh4

1 komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!
  • Lep spoj iskustva i mladosti. Imaju harizmu, šteta bi bilo da ne prođu dalje. Inače je grupa Balkanika dosta kvalitetna grupa, uvek će mi biti žao što u trenutku nisu imali bolju pesmu da sa njom izađu na Beoviziju. Šta je tu je, puno sreće!