Balkan, Balkan! Dečja Evrovizija 2018

Bojana uspešno završila i drugu probu. Od večeras počinje glasanje

Naša predstavnica na dečjem Evrosongu u Minsku održala je danas svoju drugu tehničku probu u Areni Minsk. U skladu sa sloganom, Bojana je „obasjala“ sve prisutne svojom interpretacijom.

httpv://youtu.be/PYg-Jp0Jtr4

Druga tehnička proba trajala je 30 minuta, 10 minuta manje u odnosu na prvu, a pred srpskom predstavnicom sada su tri generalne probe — dve u subotu, od kojih je druga tzv. „žiri šou“, tokom kojeg će petočlani žiriji iz 19 zemalja oceniti njen nastup i interpretaciju.

Prenosimo vam delić atmosfere onoga što nas čeka u nedelju.

Naša predstavnica na dečjem Evrosongu u Minsku održala je danas svoju drugu tehničku probu u Areni Minsk. 😊 U skladu sa…

Objavljuje ESC Serbia · Evrovizija.rsPetak, 23. studenoga 2018.

Onlajn glasanje počinje večeras od 20 časova i traje do nedelje, 25. novembra, do 15.59 h. Reč je o prvoj rundi tokom koje će glasači, pre glasanja, biti u obavezi da odgledaju rekapitulaciju svih pesama, posle čega će im biti ponuđeno da odgledaju jednominutni snimak učesnika s proba i naravno glasaju za tri, četiri ili pet pesama.

Važno je da ponovo istaknemo da se može glasati i za srpsku predstavničku pesmu. Dakle, svi mi iz Srbije moći ćemo da glasamo za našu predstavnicu Bojanu Radovanović i numeru Svet. Međutim, NIJE MOGUĆE forsirano glasanje SAMO za svog predstavnika. Glasate najmanje za tri, a najviše za pet pesama.

Sve pojedinosti o ovogodišnjem glasanju pročitajte u našem izdvojenom tekstu:

Dečja Evrovizija 2018: Kako izgleda glasanje?

Oznake