Evrovizija 2019

Girl gone wild! Madona na Evroviziji!

Velika svetska zvezda, ili kako je mediji zovu „kraljica popa“ – Madona – nastupiće u Tel Avivu u okviru revijalnog programa u velikom finalu Pesme Evrovizije 18. maja.

Prema navodima lokalnih medija, Madona će tom prilikom izvesti jedan svoj stari hit i jednu pesmu sa predstojećeg albuma koji bi trebalo da ugleda svetlost dana tokom ove godine. Madonin toliko najavljivani nastup je bio pod znakom pitanja i zbog te nove numere, s obzirom na to da je najavljeno da nove pesme imaju političku poruku.

Očekuje se da Madona u Izrael dođe četiri dana pre svog nastupa sa ekipom koja će brojati oko 60 ljudi, kao i da će odsesti u hotelu „Dan“.

Prema nekim spekulacijama, pored Madone u Tel Avivu bi trebalo da se pojave još dve internacionalne zvezde.

Inače, Madonin nastup na evrovizijskoj sceni staje „tričavih“ milion dolara, a ovaj honorar će platiti milijarder Silvan Adams.

Pre ovoga, Madona je u Izraelu nastupala svega tri puta: 1993, 2009. i 2012, a nekoliko puta je Izrael posećivala iz privatnih razloga, odnosno zbog svog interesovanja za kabalu.

Oznake

1 komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kako bi bilo lepo da se ustali ovo gostovanje zvezda na Evroviziji. Mnogo bi doprinelo popularnosti. Da moze da se organizuje da budu nastupi kao finale Superbowla kada nastupaju superzvezde, mislim da bi popularnost skocila bar za 30%