Balkan, Balkan! Evrovizija 2019

Poslušajte akustičnu verziju naše „Krune“

Nevena Božović i srpski evrovizijski tim predstavili su aktustičnu verziju evrovizijske pesme Kruna.

Nakon što je objavljena unapređena i zvanična audio-verzija naše evrovizijske numere, sada je snimljena promotivna akustična verzija, za koju je urađen i video-spot.

Muziku i tekst za ovu verziju je napisala Nevena Božović, aranžman je uradio Dušan Alagić koji je za istu verziju, pored pratećih vokala, svirao klavir, gitaru i bas, dok je Teodora Nikolić svirala violončelo. Za snimanje i miks akustične verzije zadužen je L8NightStudioBelgrade.

Kako je ranije najavljeno, osim ove verzije, Kruna će dobiti svoju varijantu i na engleskom jeziku sa simfonijskim orkestrom, a uskoro se očekuje i spot za oficijelnu, evrovizijsku verziju pesme koju je publika već imala prilike da čuje.

Oznake

4 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • i ja takođe, doduše sto ljudi ,sto ćudi, meni je pesma interesantna,mislim da će je dobro upakovati, ekipa je dobra, a plasman i sve ostalo docice samo po sebi , svi smo svesni da lobiji rade svoj posao, ali je jako lepo videti kako se amerikanci oduševljavaju pesmom , jer večinu pesama sa Eurosonga oni čuju svaki dan , pa im to ništa nije novo.

  • @Katarina
    I ja bih voleo,ali svakako je ova verzija mnogo duža nego što je dozvoljeno.
    Kako ti se čini naš tim koji ide uz Nevenu,ja mislim da je fenomenalan

  • Ako postoji savršenstvo, onda je to akustična verzija ove pesme. Žao mi je što nas to ne može predstavljati na pesmi Evrovizije , jer je zaista fantastično.