ESC Serbia u Tel Avivu

ESC Serbia u Tel Avivu! Pratite nas!

Redakcija sajta ESC Serbia | Evrovizija.rs otputovala je u Tel Aviv odakle će s lica mesta narednih 16 dana pratiti najaktuelnija zbivanja koja prate najveće muzičko takmičenje na svetu!

Naš tim ove godine broji četiri člana, a kao i prethodnih godina, predvodi ga Aleksandar Ristić, koga su naši čitaoci pratili u Kijevu i u Lisabonu, odakle je izveštavao. Aleksandar će i ovaj put biti zadužen za reporterski deo izveštavanja iz Izraela. Osim njega, u našoj ekipi je ponovo Tomas Borg (Thomas Borg) s Malte, a novi članovi su Miloš Milić (Srbija) i Lukaš Polaček (Češka).

I delegacija RTS-a otputovala u Tel Aviv

Srpsku predstavnicu Nevenu Božović na put u Tel Aviv ispratili su porodica i obožavaoci. Ona je izjavila da joj mnogo znači podrška porodice i ljudi širom Srbije.

„Znam šta me tamo očekuje i kakva je publika. Evrosong kao takmičenje ima posebne obožavaoce koji znaju i prate sve pesme, tako da sam sigurna da ni tamo neće nedostajati podrške“, kazala je Nevena i dodala da joj prethodno iskustvo na Evrosongu mnogo znači.

„Odgovornost je uvek ista, ali iskustvo znači u tome da znam kako sve funkcioniše i šta mogu da očekujem“, zaključila je Nevena.

Šta možete da očekujete?

Definitivno, zanimljive video i tekstualne materijale o svemu što će okupirati evrovizijski svet u naredne dve nedelje. Izveštaji, analize i ocene tehničkih proba predstavnika, intervjui, izveštaji iz pres-centra i iz arene, iz Evrovizijskog sela, Evrokluba…

Takođe, našim čitaocima priredićemo i reportaže o Tel Avivu.

A šta da ne očekujete?

Dosadno uživo izveštavanje o svakoj tehničkoj probi! Mnogi drugi predstavnici medija provešće sate i sate u pres-centru, prateći i opisujući svaku probu koju će na kraju dana moći svako da pogleda, na bilo kom drugom evrovizijskom portalu.

Mi smatramo da je takav način krajnje nesvrsishodan i predstavlja uzaludno traćenje vremena, te ćemo svoje izveštavanje usmeriti na neke zabavnije i kvalitetnije sadržaje.

Jedini iz Srbije svih 16 dana u Tel Avivu

Kao i prošle godine, naša redakcija je i ove godine JEDINI MEDIJ IZ SRBIJE koji će SVIH 16 DANA biti prisutan u centru događaja! Takođe smo i jedan od malobrojnih medija iz čitavog regiona!

Kako da nas pratite?

Sve što treba da uradite jeste da pratite naš sajt svakodnevno, ali i da pratite naš Jutjub kanal, na kojem će na najažurniji i najadekvatniji mogući način biti postavljen snimljen materijal!

Mi se nalazimo na adresi ESC Serbia YouTube i sve što je potrebno da učinite jeste da kliknete na dugme SUBSCRIBE.

Osim toga, sav materijal biće propraćen i na našim društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram, pa ako već niste, sad je pravi trenutak da nas „lajkujete“ i budete u toku.

Već od 4. maja možete očekivati naše prve zapise…

Znamo – ima dovoljno razloga da baš s nama provedete narednih 14-15 dana! 😉