Balkan, Balkan! ESC Serbia u Tel Avivu Evrovizija 2019

ESC Serbia u Tel Avivu | Druga Nevenina proba (VIDEO)

Predstavnica Srbije Nevena Božović ostavila je fantastičan utisak posle druge tehničke probe.

U novom video-prilogu, pogledajte i poslušajte kako je to izgledalo, a ekskluzivno za naš portal, Nevena je podelila i svoje impresije.

Oduševljenje je bilo jednako i u pres-centru, koji su imali samo reči hvale za našu predstavnicu, ocenjujući da je finale zagarantovano.

Ovo su njihove reakcije…

6 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!
 • Vidm da se Beobožavatelj zaćutao,verovatno jer ne može da podnese činjenicu da sad teško za šta će moći da hejta Nevenu i RTS koji su na kraju dali maksimum.

 • U Nevenine pevačke sposobnosti sam verovao uvek, i znao sam da će pevački da dominira, jer je bukvalno rođena za veliku scenu. Ali definitivno nisam očekivao da će nastup biti tako WOW… Baš sam prijatno iznenađen što se nastupa tiče, čak je ispalo bolje nego što sam očekivao. Finale je gotovo sigurno, a isto tako mislim da će Nevena zabeležiti najmanje TOP10 plasman.
  Moćno pevanje, još kombija emocija, koja je kod mene presudna. U svakoj noti i reči tačno se oseća ta emocija, i to je najupečatljiviji deo pesme.
  Srećno Neveni i našoj delegaciji, i držimo fige u utorak. 😀

 • S obzirom da smo dosta napredovali na kladionicama posle prve i druge probe i cak mislim da smo jedni od retkih na primer pored Azerbejdzana koji su uspeli da izazovu taj WOW efekat sto svi donekle i prizeljkuju, jednostavno svi vole kada se prijatno iznenade nastupom neke zemlje koja bas i nije bila toliko zapazena ninitakoto su je svrstavali mrdju favorite tako da nam je to veliki veliki plus…Nastup nam je jako sveden, elegantan, skup, mocan, smislen i mogao bih ovako do sutra…Finale je tu i apsolutno se ne brinem jer je Nevenin vokal fascinatan ima odlicnu kontrolu nad njim tako da sam po tom pitanju siguran a sto se tice scene to je to…

 • Evo sad nakon 2. probe i ja da dam svoje mišljenje….pre proba zaista sam bio zabrinut za naše šanse ulaska u finale,ali nakon Nevenine sjajne vokalne interpretacije i neočekivano dobro osmišljenog scenskog nastupa,moji strahovi su skoro potpuno otklonjeni.Nevena unosi taman ononiko dinamike i ekspresije kolko bi i trebalo.
  Drago mi je što su i mnogi koji su sumnjali u nas,sada uvideli kvalitet( khm khm wiwibloggovci) i što joj(nam) sad svi daju visoke šanse za ulazak u finale,a neki čak i za najbolji rezultat u poslednjih par godina.
  Prezadovoljan sam i preponosan i mislim da će sve do žiri probe i polufinala da bude skroz usavršeno.

 • Ja sam stvarno oduševljen scenom! Ovo će možda biti i naš najbolji scenski performans ikada. Mistično, dramski, tamno ali sa dozom svetlosti koja probija kroz tamu i maglu. Nastupamo posle Belorusije a njihov nastup je kao za malu decu, bez ikakvih LED ekrana na delu ili specijalnih efekata. Super izgleda za sad.