Evrovizija 2021

Pesma Evrovizije 2021. od 18. do 22. maja. Scenografija ostaje ista

Pesma Evrovizije 2021. godine održaće se 18, 20. i 22. maja, saopštili su organizatori takmičenja.

Posle nešto manje od mesec dana, otkako je dobijena informacija da će sledeće godine takmičenje ostati u Roterdamu, sada je objavljena informacija o datumima — samim tim, odbrojavanje može da počne!

Prvo polufinalno veče održaće se 18. maja, drugo polufinalno veče 20. maja, a veliko finale biće održano u subotu, 22. maja 2021. Arena u kojoj će se održati takmičenje biće „Ahoy“, koja je tu funkciju trebalo da ima i za takmičenje 2020.

Ono što je još zanimljivo i što je od velikog značaja jeste to da će bina koja je bila predviđena za otkazanu Evroviziju biti ista i sledeće godine.

Foto: NPO/AVROTROS/NOS

Takođe, ukoliko neko ne može ili ne želi da prisustvuje takmičenju sledeće godine, a kupio je kartu za otkazano izdanje, ima mogućnost da tu kartu vrati i povrati svoj novac. Ta mogućnost važi do petka, 26. juna.

Oznake

3 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!
  • Srbija će ove godine organizirati EXIT, a Holandija nema nove ideje za sledeću. Roterdam će baciti oko 14 miliona evra za jednu te istu scenografiju. Znam da je marihuana ili nešto slično tamo legalizovano, ali da platiš dva puta za iste stvari. Ostao sam bez reči. Pa ako je sve isto, zašto trebaju nove kompozicije ? Bugari i Litvanci sa pravom su besni jer su važili za favorite, osobeno Bugari. Videli su Beograd, pa žele i Sofija. Boris Milanov koji je RTS-u i Makedoncima uvalio In too deep i Dance alone, očajnički se trudi da dovede Evroviziju u Bugarskoj. Pošto je 65-izdanje otkazano, ovo će biti kao 65/2 izdanje baš kao nekakav arhviski broj.

  • Evo i potvrda Beobožavatelju da će se 2021. i zvanično voditi kao 65. izdanje!