Dečja Evrovizija 2020

Ovako će izgledati bina na dečjoj Evroviziji

Danas je otkriven izgled scenografije u Varšavi, gde će se 13 zemalja takmičiti za laskavu titulu pobednika dečje Evrovizije.

Kreativni direktor dečjeg Eurosonga 2020. Konrad Smuga javnosti je predstavio dizajn koji će, kako on kaže, napraviti spektakl u kojem će uživati gledaoci iz cele Evrope, baš kao i prošle godine. Poljaci obećavaju veoma modernu scenu, a otkrili su i da će biti uključen niz tehničkih novina, uključujući elemente proširene stvarnosti (AR)!

Anu Brodnicku, autorku ovogodišnje scenografije, inspirisala je bogata simbolika kruga i njegova povezanost sa našim životima. Sferni i okrugli oblici biće prikazani na ogromnim multimedijskim površinama, a nekoliko stotina svetlosnih uređaja biće korišćeni za vizualno prepoznavanje učesnika, kao i za „teleportaciju“ televizijske publike u čarobni prostor.

Ona veruje da opseg kruga predstavlja krug života koji je svuda oko nas, a središte tog kruga je ono što dele sva živa bića.

— Krug je uvek bio simbol savršenstva, života i jedinstva. Krećemo se kroz životni krug… Svi doživljavamo mnoge promene u toku ovog putovanja: počevši kao deca, potom postajući tinejdžer i konačno prelazeći u odraslu dob.

Da se podsetimo, dečja Evrovizija 2020. održaće se 29. novembra u Varšavi.

A kako se vama sviđa ovogodišnja scenografija? Radujemo se da čujemo vaše mišljenje u komentarima!

Oznake

1 komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!
  • Bina je prelepa!!! Savršeno prati i odgovara sloganu “Move the world”(pokrenimo svet)!!! Imam osećaj da će Poljska i ove godine za gledaoce širom sveta pripremiti spektakl!!!
    Nadam se da će i rad kamere biti odličnog kvaliteta, baš kao i prošle godine!!!