Dečja Evrovizija 2020 Zanimljivosti

JESC Watch Party: Repriza prošlogodišnjeg finala 22. novembra

Nedelju dana pred ovogodišnji dečji Evrosong, 22. novembra će na Jutjubu biti strimovano prošlogodišnje finalno nadmetanje održano u poljskom gradu Gljivice.

Link na Jutjubu će biti dostupan u 17 časova tog 22. novembra, a kako organizatori nisu hteli da projekat JESC Watch Party izgleda kao suvoparno repriziranje događaja iz prethodne godine, angažovani su svi ovogodišnji učesnici nadolazećeg takmičenja koji će zajedno sa onima koji budu posmatrali takmičenje preko Jutjuba ponovo doživeti preslušavanje svih 19 prošlogodišnjih takmičarskih kompozicija, zanimljiv revijalni deo, najgledaniju zajedničku pesmu svih učesnika Share the joy, kao i veličanstvenu pobedu Viki Gabor.

Ovogodišnji učesnici će pravu reakciju pokazati onog trenutka kada budu komentarisali prošlogodišnje takmičarske kompozicije, a tokom strimovanja biće dostupan i čet na Jutjubu, kao što je to bio slučaj sa strimovanjem prethodnih evrovizijskih nadmetanja i projektom Eurovision Home Concerts, a i korisnici Tvitera će moći da daju svoje mišljenje uz pomoć heštaga #JESCWatchParty.

U promotivnom videu koji najavljuje ceo taj propratni događaj možete videti i našeg Petra Aničića, Špankinju Soleu, devojčice iz holandske grupe „Unity“, Francuskinju Valentinu, Beloruskinju Arinu Pehterevu, Poljakinju Alu Trač i Ruskinju Sofiju Feskovu.

Oznake