Balkan, Balkan! Dečja Evrovizija 2020

Pogledajte delić atmosfere sa snimanja Petrovog nastupa u Varšavi

Evrovizijska delegacija Srbije, predvođena našim predstavnikom Petrom Aničićem, snimila je krajem oktobra svoj nastup u Varšavi, u studiju poljske televizije. Sada je prvi put objavljeno i kako će on izgledati.

Naša delegacija bila je jedna od malobrojnih, pored Ukrajine i Malte, koja je putovala u poljsku prestonicu radi snimanja evrovizijskog nastupa, u izmenjenim okolnostima. Naime, ove godine, zbog loše epidemijske situacije usled koronavirusa i ograničenja kretanja u mnogim zemljama, organizatori takmičenja u Poljskoj, u saradnji sa Evropskom radiodifuznom unijom, odlučili su da se svi nastupi snime unapred, a delegacijama je ostavljeno da odluče da li će nastup svojih predstavnika snimati u studiju svoje nacionalne televizije (prema tehničkim i produkcijskim instrukcijama domaćina) ili će to učiniti u gradu-domaćinu.

Mesec dana kasnije, zvanični portal Junior Eurovision, objavljuje u „evrovizijskoj nedelji“, u sklopu rubrike Eurovion Diaries, ekskluzivne snimke sa snimanja nastupa ovogodišnjih takmičara, što je praktično zamena za tehničke i generalne probe, koje bi učesnici imali u redovnim okolnostima.

Tako je danas objavljen i snimak nastupa našeg predstavnika Petra Aničića.

Kako se može videti, Petar na sebi ima narandžasto-belo odelo na štrafte, a tokom svog nastupa sedi za klavirom ili šeta po bini.

Delić atmosfere njegovog nastupa možete pogledati i u priloženom videu.

Oznake

1 komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Sveden i fin,ali opet očekivan nastup!
    Nadam se da će žiri i bar deo publike stati iza Petra jer stvarno zaslužuje podršku bez obzira na mlaku pesmu!