Balkan, Balkan! Evrovizija 2021

Srbija 2021: „Uraganke“ i Juboks na jedinstvenom putu do Evrovizije

Naše „Uraganke“ su se udružile sa popularnom regionalnom muzičkom video striming platformom „Juboks“ (Youbox) na realizaciji striming projekta naziva Project Hurricane, koji će biti emitovan tokom aprila.

Uzimajući u obzir činjenicu da na bar neki način članice trija „Hurricane“ trebaju da promovišu svoju novu evrovizijsku pesmu Loco loco, prezentovanu 5. marta u 18 časova, a za to neće dobiti priliku da to urade na promotivnim evrovizijskim koncertima jer su oni zbog pandemiološke krize otkazani, što se posebno odnosi na koncerte u Amsterdamu i Londonu, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić su ostale primorane da pojačaju aktivnosti kroz promociju na Internetu kao u današnje vreme trećem najvažnijem mediju posle televizije i radija. Definitivno najveći regionalni internet medij koji im je mogao pružiti tu priliku svakako je najpopularnija regionalna muzička video striming platforma „Juboks“, koja im je pružila priliku za najveći ispraćaj na Pesmu Evrovizije koji će ikada biti priređen za nekog od dosadašnjih srpskih evrovizijskih predstavnika.

U internet serijalu Project Hurricane, koji će biti emitovan tokom aprila, biće prikazan celokupan proces priprema za Evrosong, što uključuje i atmosferu sa snimanja pesme i spota za pesmu Loco loco, što je i prikazano u promotivnom snimku priloženom ispod.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели YouBox (@youboxworld)

Više detalja će biti poznato u narednom periodu, a može se očekivati da kulminacija svega toga bude veliki internet šou na kojem će izvesti svoje najveće hitove, i kojim će one biti ispraćene na Pesmu Evrovizije u Roterdam.

Šta je „Juboks“?

„Juboks“ je regionalna muzička video striming platforma koju je osnovao pevač Nikola Rokvić, a pomoću nje registrovani korisnici koji se uloguju na sajt ili preuzmu aplikaciju za Android uređaje i uživaju u posebno snimljenim nastupima svojih omiljenih muzičkih zvezda, kako onih koji se mogu pogledati svakog trenutka, tako i onih koje korisnici mogu da prate uživo. Korišćenje te aplikacije je potpuno besplatno!

Čelnici ove aplikacije mogu da se pohvale time da su uspeli da na jednom mestu okupe sve naše najveće muzičke zvezde bez obzira na žanrovsku pripadnost i do danas je zvanična aplikacija preuzeta 220.000 puta! Pažnju na nju je skrenula jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović koncertom koji je maja prošle godine održala koncert pred praznim stadionom FK Partizan, a među gledanim sadržajima su bili i koncerti Jelene Karleuše, Džejle Ramović, Maje Berović, Edite Aradinović, Nataše Bekvalac, Dare Bubamare, orkestra Aleksandra Sofronijevića, Momčila Bajagića Bajage, jednog od učesnika prošlogodišnje Beovizije Andrije Joa, grupe „Tap 011“, kao i zajednički koncerti poput onih koje su održali Ana Stanić i Ivana Peters, osnivač platforme Nikola Rokvić u društvu Milice Todorović i Saše Matića, te sestre i nekadašnje evrovizijske učesnice Tijana Dapčević i Tamara Todevska.

Pored video serijala Project Hurricane, „Juboks“ je za svoje korisnike spremio još nekoliko iznenađenja: najpre će kao poklon svim pripadnicima jačeg pola 8. marta svoj koncert održati Haris Džinović, a u dogledno vreme se najavljuje i promocija novog albuma Jelene Karleuše naziva „Alfa“ (Alpha).

Oznake