Foto_ Đorđe Bukvić
Balkan, Balkan! Evrovizija 2021

„Uraganke“ i „Juboks“: Koncert tokom leta, dokumentarac uoči Evrovizije

Još ranije smo najavili saradnju između ovogodišnjih predstavnica, članica grupe „Hurricane“ sa muzičkom video-platformom „Juboks“ povodom serijalala Project Hurricane, a sada su poznati i detalji celog tog projekta.

Naime, redakcija našeg sajta je ponovo porazgovarala sa PR menadžerkom ovog ženskog trija Anom, i ona nam je prenela informacije u vezi sa ovim projektom — najbliže svemu tome biće prikazivanje dokumentarnog filma koji će se odnositi na pripreme za Evrosong, i on će biti dostupan registrovanim korisnicima Juboksa (Youbox) uoči Evrovizije. Iako je bilo planirano da se pre Evrosonga dogodi i virtuealan koncert, kako bi na adekvatan način bile ispraćene u Roterdam, zbog posvećenosti priprema za evrovizijski nastup pomeren je za period posle roterdamskih završnih muzičkih svečanosti, konkretno — biće održan tokom leta, kada devojke saberu utiske sa Evrovizije.

Šta je „Juboks“?

„Juboks“ je regionalna muzička video striming platforma koju je osnovao pevač Nikola Rokvić, a pomoću nje registrovani korisnici koji se uloguju na sajt ili preuzmu aplikaciju za Android uređaje i uživaju u posebno snimljenim nastupima svojih omiljenih muzičkih zvezda, kako onih koji se mogu pogledati svakog trenutka, tako i onih koje korisnici mogu da prate uživo. Korišćenje te aplikacije je potpuno besplatno!

Čelnici ove aplikacije mogu da se pohvale time da su uspeli da na jednom mestu okupe sve naše najveće muzičke zvezde bez obzira na žanrovsku pripadnost i do danas je zvanična aplikacija preuzeta 220.000 puta! Pažnju na nju je skrenula jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović koncertom koji je maja prošle godine održala pred praznim stadionom FK Partizan, a među gledanim sadržajima su bili i koncerti Jelene Karleuše, Džejle Ramović, Maje Berović, Edite Aradinović, Nataše Bekvalac, Dare Bubamare, orkestra Aleksandra Sofronijevića, Momčila Bajagića Bajage, jednog od učesnika prošlogodišnje Beovizije Andrije Joa, grupe „Tap 011“, kao i zajednički koncerti poput onih koje su održali Ana Stanić i Ivana Peters, osnivač platforme Nikola Rokvić u društvu Milice Todorović i Saše Matića, te sestre i nekadašnje evrovizijske učesnice Tijana Dapčević i Tamara Todevska. U međuvremenu su sa Juboksom saradnje ostvarili i grupa „Neverne bebe“, pripadnici balkanske trep scene Foks (Fox) i Surreal, Haris Džinović, Goca Tržan, Darko Lazić i mnogi drugi.

Oznake

2 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Nadam se da zaista spremaju fenomenalan nastup, te da će vrijedjeti ovo odlaganje koncerta.

  • Sam koncert bi bio idealan da se devojke otprate i dodatno ispromoviše,ali šta je tu je,ako je razlog pomeranja zaista zbog priprema.