Balkan, Balkan! Evrovizija 2021 Intervjui

ESC Serbia u Roterdamu | Intervju sa grupom „Hurricane“

Nakon prve održane probe i pres-konferencije, redakcija sajta ESC Serbia | Evrovizija.rs je imala čast da porazgovara sa grupom „Hurricane“.

Naš novinar Aleksandar Ristić, koji izveštava iz Roterdama i šalje nam ekskluzivne fotke koje ste imali priliku da vidite na našim stranicama na Fejsbuku i Instagramu, dobio je u ime redakcije eksluzivu da napravi intervju sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom, članicama ovog devojačkog trija, zato što mnogi učesnici ne mogu da daju ni izjave ni intervjue zbog zdravstvenih propisa.

Tokom ovog intervjua, devojke su redakciji podelile utiske iz prethodnih meseci, kao i o pripremama za Evrosong i nastanku numere Loco loco, te su nam ekskluzivno, u šaljivom smislu, otkrile da planiraju koncert u njujorškom „Medison Skver Gardenu“ za 25. maj!

Bonus | Project Hurricane na „Juboksu“ od 18. do 22. maja

Poznato je i više detalja o dokumentarnoj mini-seriji Project Hurricane, koji je rađen za potrebe muzičke video-striming platforme „Juboks“ (Youbox). Već smo vas izvestili o tome da će prvi deo biti emitovan 18. maja sa početkom od 20 časova, a preostale četiri epizode biće emitovane svakodnevno između 19. i 22. maja u istom terminu.

Oznake