Evrovizija 2021

Kako izgleda „Loco loco“ ples ovogodišnjih učesnika (VIDEO)

Pitali smo ovogodišnje takmičare i konkurente naših „Uraganki“ da izvedu svoj Loco loco ples.

Ceremonija svečanog otvaranja 65. Pesme Evrovizije održana je u nedelju 16. maja u roterdamskoj luci, simbolično na tirkiznom tepihu. Naša redakcija je jedna od malobrojnih novinarskih ekipa koja ima priliku da prati događaj s lica mesta, uprkos brojnim ograničenjima, pa je tako ispratila i defile većine ovogodišnjih učesnika.

Naš reporter Aleksandar Ristić srdačno je dočekivao ovogodišnje predstavnike te iskoristio priliku da ih pita šta za njih znači ovogodišnji slogan takmičenja „Open Up“. Mnogi su naveli da za njih to znači otvaranje ka drugima, ka svetu, posle godine izolacije zbog nepovoljne zdravstvene situacije. Drugi su, pak, rekli da simbolično to za njih znači otvaranje ka samom sebi, spoznaja drugih unutrašnjih vrednosti i suočavanja sa samim sobom.

Na kraju razgovora, Aleksandar ih je zamolio da u duhu naše evrovizijske numere Loco loco izvedu „svoj najluđi ples“ ili pokret. Neki su bili uzdržani, neki su želeli da pevaju, a neki su silno zabavili i sebe i prisutne novinare izvodeći svoj „loco dance“.

Pogledajte kako je to izgledalo u priloženom video-snimku.

Oznake

3 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!
  • Haha meni bi iskreno bilo neugodno da izvedem neki ludi ples pred idalje velikim brojem ljudi,ali svaka čast onima koji su iole pokušali,a pogotovo Jendriku koji je pokušao i da otpeva!

  • Meni je bilo neugodno, svaki put, kada je pitao učesnike da izvedu “Loco Loco” ples. Cringeworthy ;).

  • Odlican prilog.
    Originalna a zanimljiva ideja da ucesnici izvedu neki svoj loco loco ples.