Zanimljivosti

Konkurs za nove saradnike — stiglo je 45 prijava!

Završen je konkurs za nove saradnike sajta ESC Serbia | Evrovizija.rs i naših stranica na društvenim mrežama. Možemo se pohvaliti da je stiglo rekordnih 45 prijava!

Konkurs za naše nove saradnike raspisali smo 28. septembra, zatvorili ga 20. oktobra, i — stigao je neočekivan broj prijava, čak 45! Konkurencija je izuzetno jaka, pa ćemo do kraja oktobra kontaktirati sve one koji budu izabrani da s nama sarađuju.

Isto tako, naše saradnike koji su se zainteresovali za vođenje naše Instagram stranice očekuje još jedna lepa vest — na dan kada smo zatvorili ovaj konkurs, 20. oktobra, stigli smo do rekordnih 1500 pratilaca na navedenoj društvenoj mreži! Ovo jeste veliki rezultat, imajući u vidu da je naša Instagram stranica tek od pre godinu dana postala aktivnija, da radimo u vrlo ograničenim resursima, bez ijedne sponzorisane/plaćene objave i „kupljenih“ pratilaca.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ESC Serbia | Evrovizija.rs (@evrovizija)

Nasuprot ovoj činjenici, zahvaljujemo se svim prijavljenim kandidatima na velikom odzivu i na poverenju koje nam ukazuju! Sve ove činjenice nam znače jer u 12. sezonu ulazimo sa većim ambicijama u odnosu na dosadašnje!

Hvala!

Oznake