Balkan, Balkan! Dečja Evrovizija 2021

Dečja Evrovizija 2021 | Ana Đebrea zastupa Albaniju

Predstavnica Albanije na dečjoj Evroviziji 2021. biće Ana Đebrea s numerom Stand by you, koja je bila prezentovana dan nakon zvanične objave pobednika nacionalnog izbora Junior Fest.

Albanci su i ove godine predstavnika birali putem festivala Junior Fest, koji je bio sniman 23. oktobra, a njegovo emitovanje je zakazano za 24. oktobar sa početkom od 16 časova i 30 minuta. Sa javnog konkursa, koji je završen 15. oktobra, odabrano je 19 izvođača i isto toliko takmičarskih pesama čija je lista biti poznata upravo 24. oktobra, a potom je žiri selektovao pobednika. Za sada se zna da je Ana Đebrea bila jedan od učesnika, kao i da je odnela pobedu na nacionalnom izboru, što je prvo razglasila na društvenim mrežama, a potom i potvrdio javni emiter RTSH.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели annagjebrea (@annagjebreaofficial)

Autori Anine takmičarske numere Stand by you su: Adam Vots, Džanin Arnold, Sani Em Majura i Endi Čuči. Ana, koja ima 12 godina, ćerka je Ardita Đebree, koji je producent drugog po uglednosti albanskog muzičkog festivala Kënga Magjike, kao i voditelj emisije E Diela Shqiptare.

Navedena numera će javnosti biti prezentovana upravo 24. oktobra, kada bude bio emitovan snimak nacionalnog izbora Junior Fest.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Eurovision Albania (@eurovisionalbania)

Oznake

Ostavite svoj komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.