JESC 2021 — Stage 1
Foto: Agence Arobas
ESC-potpourri

Dečja Evrovizija 2021 | Organizatori prate situaciju sa kovidom-19. Oficijelna kompilacija izlazi 3. decembra

Novi „evrovizijski potpuri“ je posvećen pripremama u vezi sa dečjom Evrovizijom u Francuskoj, kao i izlasku oficijelne kompilacije sa ovogodišnjim takmičarskim pesmama.

🇫🇷 Kako će trenutna situacija sa kovidom-19 uticati na organizaciju?

Registrovan je peti soj kovida-19 u nekim državama Evrope, a organizatori ovogodišnjeg dečjeg Evrosonga Francuzi pomno prate situaciju u vezi sa njegovim uticajem na organizaciju. Naime, postoji mogućnost da predstavnici Kazahstana ne doputuju u Pariz ukoliko nove mere za suzbijanje korone u toj državi budu onemogućile putovanja iz Kazahstana i u Kazahstan. U tom slučaju će Alinur i Beknur ostati u konkurenciji sa spotom, kao što pravila nalažu, a ona su doneta zbog povezanih troškova zato što svih 19 prijavljenih emitera neće morati da rade rezervne nastupe.

🇪🇺 Oficijelna kompilacija izlazi 3. decembra

Oficijelna kompilacija sa svih 19 pesama ovogodišnjeg dečjeg Evrosonga u Parizu biće objavljena 3. decembra isključivo u digitalnoj formi, te izdavanje fizičkog izdanja ove godine neće dolaziti u obzir.

Oznake

1 komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kolko glupo ovo pravilo da se takmice sa spotom, jer time pokazuje da nemaju svi ucesnici ravnopravnost prilikom ucesca. Pa ako je za seniorsku Evroviziju mogao rezervni nastup, zasto ne bi moglo i sad?