ESC-potpourri

Još tri delegacije snimile rezervne nastupe u Bugarskoj

Novi pregled vesti posvećen je aktuelnostima na temu koje su još delegacije snimile rezervne nastupe u Bugarskoj, koje će sve evropske gradove obići Poljak Krystian Ochman, kao i koja je nova lokacija za snimanje evrovizijskih razglednica.

🇧🇬 Još tri delegacije su boravile u Bugarskoj radi snimanja rezervnih nastupa

Pored domaćina, članova sastava „Intelligent Music Project“, kao i pored predstavnika Austrije, Jermenije, Malte i Švajcarske, u Bugarskoj su rezervne nastupe snimili i predstavnici Kipra (Andromahi), Grčke (Amanda Tenfjord), i Ujedinjenog Kraljevstva (Sam Ryder). Grčka predstavnica Amanda Tenfjord je na svom rezervnom nastupu radila sa Fokasom Evangelinosom, dok su ostalih sedam delegacija na rezervnim nastupima radili sa Marvin Dietmannom, Danom Shiptonom i Sachom Jean Baptiste.

🇵🇱 Ochman objavio destinacije za svoju evrovizijsku turneju

Poljski predstavnik Krystian Ochman objavio je detalje u vezi svoje promotivne evrovizijske turneje, tokom koje će učestvovati na promotivnim koncertima u Londonu (3. april), Tel Avivu (5-8. april), Amsterdamu (9. april) i Madridu (15. i 16. april).

🇮🇹 Ravena kao nova lokacija za razglednice

Posle Umbrije, Lacija, Peruđe, Napulja i Venecije, snimanje evrovizijskih razglednica se nastavilo u Raveni, glavnom gradu istoimene pokrajine. Grad Ravena je nastao u vreme Rimskog carstva i odlikuje se bogatom istorijom koju će gledaoci morati da vide.