Balkan, Balkan! Srbija

Konstraktin ispraćaj u Torino uživo na RTS-u

U četvrtak, 28. aprila, u 13 časova na Prvom programu RTS-a, ekskluzivno gledajte prenos ispraćaja delegacije Srbije na Pesmu Evrovizije u Torino, koju predvodi Ana Đurić Konstrakta.

Prema evrovizijskoj tradiciji, srpskoj predstavnici biće uručena nacionalna zastava kao simbol želje da u najboljem svetlu prikaže kulturu naše zemlje na ovom prestižnom festivalu.

Uživo ispratite šta će prijatelji i saradnici poželeti Konstrakti pred početak najvećeg muzičkog takmičenja na svetu. Još mnogo iznenađenja, poznatih lica, dobre muzike i pobedničke atmosfere očekuju vas u četvrtak u 13 časova na RTS 1.

Podsetimo, srpska predstavnica takmičiće se u 2. polufinalu 12. maja s numerom In corpore sano.

Oznake

4 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Ja sam bio na ispraćaju u Takovskoj juče, a vi junaci iza tastature?

 • @RSSA

  A naši seljaci slatko pljuckali Konstu … “Pljucka se pljucka” umesto “Šuška se šuška”. O “riziku” se govorilo i da tema pesme ne dotiče druge zemlje.

  Konsta je ovim već ponizila svakoga, koji je imao obraza da je slatko pljucne sa strane u prolazu. Čak i da se ne plasira, je dokazala, koliko ljudi veruju u nju i njenu pesmu. Ko šiša takmičenje, ako trebaš izgledati kao … i kukovima imitirati kecanje, tokom pesme, da bi dobro prošao.

  Mnogi su radije hteli neku, koja izgleda, kao da je došala iz Stolipinova (Bugarska) direktno sa štajge i peva o nebulozama.

  Srbija ima čime da se ponosi. Intelektualka ide da osvetli obraz Srbadije, a … ostaju tamo, gde im je mesto.

 • @don
  U poslednjih 10 godina Konstrakta je najbolje kotirana najbolje UBEDLJIVO OD SVIH NASIH PREDSTAVNIKA!
  To je zaista pohvalno.
  U protekloj deceniji najbolje kotiran je bio Zeljko 2012.godine,koji je bio 2.favorit za pobedu iz Svedjanke Loreen.
  Dok smo u prvoj deceniji naseg samostalnog ucestovanja imali bolje kotiranu Mariju koja je cini mi se u to neko vreme bila 7.mesto ili cak i top5 i Jelenu koja je mislim isto kao Zeljko bila u top 2 favorita,dakle mislim da je Dima Bilan bio blagi favorit,a Jelena 2.favorit,ali je podbacila nazalost neocekivano sto se tice plasmana u odnosu na ocekivanja.

 • Konstrakta trenutno 11. na kladionicama, polako ali sigurno raste. Zna li neko da li je neko od nasih predstavnika ikada bio bolje kotiran od Konstrakte pre pocetka takmicenja ? Ja se nadam da je ovo dobar znak, cekamo probe koje samo sto nisu !!