Balkan, Balkan! Srbija

Konstrakta nakon prve probe: Bilo je zabavno!

Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije u Torinu održala je svoju prvu probu u dvorani „PalaOlimpico“. Prvi njen utisak je — bilo je zabavno!

Delegacije Srbije je prvi put na evrovizijsku binu kročila u 11.20, a svojih 30 minuta, čini se, iskoristili su na najbolji mogući način. Celokupan nastup liči na onaj s nacionalnog izbora u martu — stolica, lavor, Konstrakta koja sedi, pere ruke, prateći vokali u pozadini s peškirima, ali su vidljivi neki detalji koji su na savršen način unapredili celokupnu inscenaciju — počev od kostima pa preko tzv. backdropa, tj. pozadine na LED ekranima.

Iako snimak sa zvaničnog evrovizijskog Tik-tok naloga ne pruža mnogo, uočena je efektna animacija šaka na LED ekranima, a vrhunac nastupa je sam kraj pesme, kada se pale crvena strob svetla, pojačavajući dramatiku.

Nakon završena probe, Konstrakta je kratko izjavila: „Bilo je zabavno!“

@eurovision Konstrakta with a mesmerising first rehearsal for Serbia 🙌 👏🙌 #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

Uskoro više…

Oznake

51 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • @Aleks

  Koliko puta počinješ i prestaješ da se baviš samnom? Pre nekoliko godina smo se već prepucavali žestoko, sada opet.

  Da, tačno. Svađao sam se sa Andrijom, jer je omalovažavao predstavnicu, Šabački Vašar … neargumentovano. To međutim ne znači da ga ne poštujem. A što ti brineš o mom odnosu sa drugima ovde? Bavi se sobobom i sopstvenim životom. To ti govorim po stoti put.

  Nisam se tebi uopšte obraćao sinoć. Odmah sam ti objasnio, da nije bilo zlonamerno ono “Deco”. I … šta si sada postigao? Zadovoljan? Nadam se da jesi. Moje komentare prosta ne čitaj i zdravo. Ja ne čitam Beobožavatelja i lakše me je od tada ;). Srećno.

 • Moram dodati da pomenuta osoba ima i selektivnu amneziju. Pre izvesnog vremena je Andriji, između ostalog, poručila da ide da se leči (ostale bljuvotine neću da navodim), a sada kaže da ga poštuje kao sagovornika. Urnebesno!

  Uglavnom, ovog trenutka prestajem da se bavim Evropljaninom. U meni su njegovi komentari redovno izazivali negativne emocije, sinoć je samo kulminiralo, nisam se mogao više suzdržati.

  Shodno tome, izvinjavam se administratorima zbog spamovanja teme, dajem časnu reč da se neće ponoviti.

 • @Aleks

  Da uporedimo naše živote? Šta si ti napravio od svog života? Mislim da je moj stvaran život znatno bolji od tvog. Očigledno provodiš znatno više vremena od mene ovde.

  Barem znam kada sam pogrešio, dok ti još uvek smatraš da si bio u pravu, kada si se juče mešao, a nisi ni znao o čemu pišem. Da imaš barem malo obraza i mozga, odavno bi ućutao.

 • @ESCFan

  Kreni prvo od sebe. To bi ti bilo najpametnije, umesto meni da savetuješ, kako da živim. Jesi li ti imao razloga da se meni obratiš? Ne. Ko si ti, meni bilo šta da kažeš – čipkin dim. Baš kao i Aleks. Karaktera i obraza niti ti, niti on nemate. Od jedne šale ste ovo napravili – jeste li zadovoljni?

  Kunem ti se, da ću od sada na svaki vaš komentar, na koji ću imati osećaj, da je moguće da mene kači na bilo koji način, odgovoriti najoštrije moguće. Nikada ti nisam ovde napisao niti jedno slovo, a ti se pridružuješ onom … Aleksu, koji nije kapirao foru, te počeo da mi dobacuje.

  Živite vaše nebitne živote, a ostale ostavite da žive i sve je okej.

 • @EscFan

  Delim tvoje mišljenje, bukvalno mi čitaš misli. Mislim da smo sada rekli sve što smo imali, treba ga ostaviti da živi u iluzijama. Realan život je za njega apstrakcija, tj. izgubio je dodir s njim odavno.

 • @Evropljanin
  Mene je tebe na neku ruku žao, koliko ti imaš precenjeno mišljenje o sebi. Skidam kapu.

 • @NekiTamo

  Ja brate nisam kriv nizašta.

  Sećaš se, da smo se šalili ti, Andrija i ja, da ću vam se ja rugati, kada Konstrakta u Maju prođe dobro? E, na tu šalu sam se nadovezao juče. A to “deco” je bilo, što Andrija i ja jedan drugom uvek kažemo, “šta ti znaš, još si klinac”.

  Andrija i ti ste očigledno kapirali foru, dok se Aleks ničim izazvan uključio i počeo moju šalu stavljati u lažan kontekst, te još da me provocira bez razloga. A ESCFan se pridružio.

  To, o čemu on piše, nije bila tema. Ne dam na sebe i tačka.

  Može svako da misli o Konstrakti šta želi, ali neću dozvoliti da neki, koji se ne razumeju u umetnost, omalovažavaju Srbiju, dok u istom dahu veličaju gluposti. Postoji i druga populacija u Srbiji, koja ima pravo da bude predstavljena u Evropi. To je to.

  Da tebe, Andriju, Dejana, Vanju i mnoge druge ovde poštujem kao sagovornike znaš. Ali eto, čisto da navedem još jednom.

 • @ESCFan

  Uvek ću ti vraćati istom merom, kada se mešaš i izvrćeš moje reči. Nisi niko i ništa, a daješ sebi za pravo da mi se obraćaš na takav način. Nikada ti se ovde nisam obratio, baš kao ni Aleksu (barem ne zadnjih kusur godina) . Ne interesujte me. Imam ovde svoje sagovornike, koji očigledno i primete, kada me nema neko vreme, te se raduju, kada se vratim.

  Rasprava je krenula, jer se Aleks umešao, kada sam se obratio sa “Deco”. Gledajte svoja posla i svoje živote. Tačka. Ako je njemu “uvreda” to što sam se tako obratio, njegov problem.

  Za mene vas dvoje jeste ološ i dokone tetke. Nekome izvrtati reči i zlonamerno insinuirati da sam to mislio pogrdno je beskarakterno.

  Znam šta si napisao. To sve nije uopšte bila tema, već isključivo reč “deco”.

  Uključite se u šalu, okarakterišete je kao uvredu, nazivate me primitivnim i posle se viktimizujete. Tražite posao, dodatni hobi … .

  Šta se tiče moje pozadine, ne volim da govorim o mom privatnom životu. Metro, tamo, vamo … čak i da živim na Zapadu, ne znači da moram da sam po bilo čemu bolji. Ti to uvek zaključuješ.

  Od sada ću na svaku provokaciju od strane tebe i Aleksa najoštrije odgovarati. Našli ste pogrešnog za svađe. Sram vas bilo.

  Ne obraćajte mi se vas dvoje.

  @Andrija

  Hvala ti puno druže. Barem si ti znao, da sam se šalio i na šta sam se nadovezao. Hvala ti puno. Pamtim, pa vratim.

 • Ja se jesam svojevremeno raspravljao sa zna se već sa kim,ali tad je bar takmičenje bilo tema i nije bilo ličnih uvreda.. Stvarno oladite malo i ozbiljno porazmislite na šta trošite vreme i živce

 • Samo što Konstrakti je VEELIKI minus to što je koristila u znaku (Z) stolovi! To je podrška za Ruskog agresora a to Konstrakti uopšte (ali uopšte) joj nije bilo potrebno. Slovo “Z” je trenutno zločinački Ruski simbol. Zbog toga će biti zvišdana naša pesma u Torinu. Šteta, ali sami smo tražili.

 • Zar na svakom postu o Konstrakti mora da postoji ovakva vrsta prepucavanja.. Napravite neku grupu pa se tamo iživljavajte.. Neko sa strane kad dodje pomisli “40 komentara daj da vidim” i onda naleti na ovo.. Zato i nema toliko stalnih komentatora,osim kad je rubrika IMU…
  Zar je moguće da vam je toliko stalo i vredjate se zbog komentara nekog tamo koga uopšte ne poznajete niti on vas i čije mišljenje za vas apsolutno nije bitno..

 • @Esc Fan
  Dobro ste i prosli..
  U redu je sto decko brani Konstraktu kao svetinju ali u lavini pogrdnih reci koje upucuje svakome cije se misljenje iole ne poklopi sa njegovim su bile i teze fraze poput “Ustaso” “Izdajico srpskog roda” a sad je presao i na konkretne uvrede..

 • @Evropljanin
  Evo ja te sada zvanično molim da me ne vređaš više. Ovo je prevršilo meru. Ja sam napisao da su tvoji komentari primitivni, a ne ti. I evo opet, nemaš čak ni argumente za ovakvu jednu raspravu, a znaš zbog čega? Zato što čitaš samo ono što se tebi sviđa i tumačiš ga pogrešno. Tako da ovo tvoje nazivanje mene (i ostale) ološem i smećem, govori samo o tebi iskreno, ne o meni, jer nisam ja taj koji ovde prosipa svoje prostakluke. Mozda si “stranac” ali tvoji postupci zaista ne govore to.

 • @ESCFan

  Hvala na podršci i savetu, uvažiću ga. S nekim ljudima je besmisleno polemisati, naročito s onima koji svaku reč doživljavaju kao atak na sebe i pribegavaju psovanju i primitivizmu u nedostatku čvrstih argumenata (o fabrikaciji da ne govorim).

 • @ESCFan

  Ako sam ja primitivan. Šta te briga? Idi svojim putem, traži posao, studiraj … .

  Nikada nisam tvrdio da sam gospoda. Ti mene vređaš celo vreme.

  Primitivizam je mešati se u tuđe živote. Ko si brate ti, da meni bilo šta govoriš?

  Okej za psovke, ali za ostalo gledaj svoja posla. Jesam li se ja ikada tebi obratio?

  Kao, ti psuješ, ali “kecanje” prelazi granice? Ja sam u Srbiji čuo gore psovke, ali okej.

  Pametniji ne započinje. Tako bi trebalo da bude.

  Aleks je započeo ovu raspravu, ti nastavio – nepotrebno i ničim izazvano. Još se ruga meni strancu. To govori koliko obraza imate. Najobičniji ološ. Mešate se, a ne znate kontekst. Smeće obično.

  Naravno da ću da reagujem ako neko misli drugačije. Tome služi ova platforma. Niko ne mora da misli kao ja, ali diskusija je dozvoljena.

  Srećno.

 • @Ivan
  Pa valjda to Sunce ima dve strane kolko sam shvatio i ostaje samo na onoj gde su svetla što znači da na Suncu neće moći da se projektuje LED već samo svetla

 • @NekiTamo
  Ja iz grupa imam informaciju da sunce samo nece da se okrece a da ce moci da radi kao LED i radice onaj deo sa svetlima

 • @Pojedini
  I evo izbaksuzirali ste ga..
  EBU zvanično izjavio da se oko Sunca ništa neće postići,dakle crnina u Umetnicinom nastupu ostaje..

 • @Evropljanin
  Ahahahah pa iz svakog tvog sledeceg komentara izlazi sujeta i primitivizam. Kao prihvatio si kritiku i onda se opet vratis na stari kolosek, tako sto vredjas osobe koje ne poznajes. Prizemno. Ti si svojim komentarom mene uvredio nazvavsi me tetkom i to odvratnom iz ne znam kog razloga aahahah ali dobro, time si zapravo dovoljno napisao o sebi. Ja s tobom da ulazim u dalje rasprave ovde ne zelim, jer ljudi nisu duzni da citaju moja i tvoja prepucavanja i nikoga to ne zanima, a i vodim se onom zlatnom da pametniji popusta sto bih savetovao i mog kolega-tetku odvratnu @Aleks-u 😀
  Ja samo zelim jos jednom da zamolim urednike da ogranice ovakve komentare vredjanja drugih komentatora. Hvala.

 • @ESCFan, Aleks

  Gledajte vaša posla. Koliko ste sami primitivni i zlonamerni ste ovde dokazali.

  Živite vaše živote ukoliko ih imate, umesto da se mešate u šale, stavljate ih u drugi kontekst i stvarate svađu bez potrebe. Tetke odvratne.

 • @ESCFan

  Ja nikome nisam upao u komentar, već sam se nadovezao na šalu, od pre nekoliko nedelja.

  U pravu si za taj izraz, koji je neprimeren. Prihvatam kritiku.

  Bilo mi je samo krivo, što se Aleks umešao i učitao nešto u to “deco”, što uopšte nije bilo zlonamerno.

  Konstrakta je bila toliko omalovažavana, a sada je svima dobra.

  Inače … kao što vidiš, retko sam ovde u zadnje vreme. Pomažem izbeglicama iz Ukrajine, koje su proterali braća Ruši, koje mnogi ovde srdačno podržavaju. Toliko o “sopstvenom životu”.

 • @Evropljanin
  I jos nesto, dokaz da ti citas samo ono sto ti zelis i samo ono sto tebi odgovara da bi nekog napao je cinjenica da ja nisam napisao da si ti primitivan jer si ukazivao ljudima da nisu u pravu kad je Konstrakta u pitanju. Napisao sam da je primitivno tvoje izrazavanje po komentarima i da je primitivno tvoje koriscenje pojedinih reci po tim istim. A pritom si svoj primitivizam potvrdio odgovorom na moj komentar koji si svakako pogresno protumacio.

 • @Evropljanin izvini a ko si ti da svakome upadas u komentar i omalovazavas svakog ko nema misljenje kao ti? Je l si realan ti? Ja ocigledno imam sopstven zivot za razliku od tebe koji skaces na svaki komentar ovde koji nije ni blizu tvog. Ja samo volim da pratim ovaj forum i ne mogu a da ne prokomentarisem primitivizam tvojih komenatara na nekolicinu objava unazad. Spusti se na zemlju, podrzavaj Konstraktu kao sto radimo i mi, nije tvoje misljenje najmerodavnije, pomiri se s tim i bice svee idealno. Hvala.

 • @ESCFan

  Ko si ti da mi kažeš šta da radim? Primitivno je nekome ukazati na to da nije bio u pravu kada je sumnjao u Konstraktu?

  Stavi ti sebi prst na čelo i pozabavi se sopstvenim životom. To je zapravo primitivno ići okolo i govoriti drugima kako treba da žive.

  Zar Sara Jo nije oponašala kecanje na sceni i bila odevena kao da je došla sa štajge? Neki su želeli da nas to predstavi. Ja sam branio Konstraktu.

 • E pa Konstrakta je oduvala. Kostim sa prelepim detaljima, ispoliran nastup i naravno Kristina koja se sjajno uklopila u celu pricu.. Slazem se sa @Aleks koji kaze da se ona susrece sa lavinom negativnih komentara, ali Boze moj, to pa i nije nesto strano kod nas u Srbiji. Tako?
  Sa druge strane, ne mogu a da ne prokomentarisem primitivnost pojedinih komentara ovde. Ja razumem da svako ima pravo da ostavi svoj komentar, baci hejt, da konstruktivnu kritiku, pohvali, ali brate mili komentari poput ‘kecanja’ su smesni i u krajnju ruku primitivni. Psujem i ja, i to i te kako, nisam neki svetac ali ovo zaista prelazi granicu ukusa.
  @Evropljanin umesto sto si spreman da se rugas svakom ko nema isti ukus kao ti, bolje stavi prst na celo i na osnovu tvojih ostavljenih komentara doobro razmisli ko su deca i ko se kome pre ruga. Posto vidim da si u metrou, ne znam gde zivis, izgleda da je u tebi ipak ostalo poprilicno primitivizma i srpskog mentaliteta, ma u kojoj god zapadnoj zemlji ziveo.
  S druge strane, mislim da bi urednici sajta mogli da ogranice malo pojedine KOMENTARE zbog gore navedenog.

 • @Aleks

  I dalje se čudim, da pišeš da sam te vređao, omalovažio i provocirao, što sam napisao “deca”. Koliko nečiji um mora biti obogaljen, da ga to uvredi i da to ne kapira kao šalu?! Drugo nisam ništa napisao.

  A ako te nervira, što mi se ne dopada Zorja … moje pravo.

  O “konstruktivnosti” tvojih izliva neću ni početi. Zahtevati od drugih nešto, dok lično agiraš ispod svakog nivoa … sorry. Možda bi ti pomogla konsultacija sa stručnim osobljem? Ja za to nisam kompetentan.

  Šokiran sam takvom reakcijom.

 • @NekiTamo

  Sorry, prijatelju, ali istrpi. On se meša, a ne kapira foru, te ima obraza insinuirati da ja (takođe) nisam podržavao Kontaktu.

  Mogao je odreagovati kao ti, odnosno gledati svoja posla, kao zadnjih godina, umesto da mi pripisuje loše namere. Je li njegovo mešanje nešto doprinelo umesto da je dovelo do eskalacije?

  Grešim kada pišem na brzaka u metrou, no, valjda ste me razumeli.

 • @Aleks

  Gledaj svoja posla. Ko si ti, da mi bilo šta kažeš? On je na najpogrdniji način omalovažavao Konstraktu i ja sam mu najavio da će ona dobro proći, da će biti prihvaćena, nevezano za plasman, te da ću mu to nabijati na nos. To je bila šala, konju jedan. Očigledno je on shvatio, za razliku od tebe.

  Koliko ja vidim, ti si ovde zaprška ili ko je tebe zvao da se mešaš i izvrćeš činjenice? Od samog početka sam je podržavao, a ne tek kada sam video da je joj krenulo.

  Hvala ti puno na pomoći. Grešim i ja, no, i dalje smatram da pišem bolje srpski od većine srba, koja ne zna sopstveni jezik, a o stranim i da ne počinjemo. To prvo nauči Andriju (“člankove”).

 • @Aleks @Evropljanin
  Jao nemojte bar ovde i sada da počinjete sa svadjom.. Sačekajte još dve nedelje pa se čačkajte koliko hoćete..

 • @Evropljanin

  Bolje je biti operisan od humora nego ga bazirati na provociranju, vređanju i omalovažavanju drugih ljudi. Za mene takvi komentari nikad neće biti smešni.

  Umesto što imaš konstantnu potrebu da budeš svakoj čorbi zaprška, nauči da prihvatiš konstruktivnu kritiku na svoj račun.

  Na kraju, pošto smo, kao što kažeš, “stari ortaci”, a ortaci se međusobno pomažu, podučiću te pravilnoj konjugaciji glagola “biti” u potencijalu (primetio sam da ti je slaba tačka).

  Dakle, ja bih, ti bi, on bi, ona bi, ono bi, mi bismo, vi biste, oni bi, one bi, ona bi (srednji rod množine).

  Nema na čemu, i drugi put!

 • @NekiTamo

  Pokušaću … obaveze ;).

  Inače … italijani su loši domaćini. Spominjao sam prošlih godina … 1991. godine su švajserski radovi na bini rađeni na sam dan Pesme Evrovizije. Kabine komentatora su bile rđave – RAI nije htela da ih lakira, kao “to će na tv izgledati kao mramor”. Ton se u sali gasio više puna. Toto i Điljola nisu govorili niti jedan jezik, osim italijanskog, kako treba. U grčkoj pesmi su upropastili saks solo. I mnoge druge pesme su upropastili.

  Nadam se, da se to neće ponoviti ovde godine.Volim italijane, kao narod, ali Vanja je u pravu. Aljkavi su, nemarni … najviše vole sebe.

 • @Andrija

  Hahaha … sada se izvlačiš, a ;)? Dobra ti je bila replika … skoro kao ona, za “paljevinu”, svoje vreme ;). Neće te čika Evropljanin dirati, ne boj se. Znam ja, da si uvideo, da si se ogrešio i da se duboko kaješ ;).

  @Aleks

  Džaba vokal, kada je pesma loša. Babe i žabe iliti kruške i jabuke. Kostim i frizura su bile kopija Australije 2019., a pesma smor. Ti je oženi – ne bunim se. Ja ne moram da je volim ili poštujem ;).

  Tačno je. Nisam rekao, ali sam napisao, da ja ne bih glasao za to, na PZE, da sam mogao da glasam i bio sam iznenađen. Imao sam isti izraz lica kao ona, koja je kukovima imitirala kecanje – i? Šta sad? Već nekoliko sati nakon pobede sam uvideo da je to – TO i lobiram bez prestanka za Konstu. Sigurno i to pamtiš, jer mi smo stari ortaci, već godinama ;).

  A za šalu “deca” . Idi plači, ako ne znaš za šalu. Da neko može biti tako zatucan i operisan od humora.

 • @Evropljanin

  Ta što se “derala” je verovatno jedan od najboljih vokala na ovim prostorima. Ipak, činjenica je da pretalentovane osobe kod onih manje talentovanih bude sujetu, ljubomoru i zavist, ništa novo.

  Ovaj deo komentara “deca se raspisala” je stvarno suvišan, time ukazuješ klasično nepoštovanje mlađoj populaciji. Da bi zavredio tuđe poštovanje, mora vladati princip reciprociteta.

  Takođe, da te podsetim, pošto nemam pamćenje zlatne ribice i znam prvobitne stavove i utiske svih redovnih komentatora o Konstrakti, da si rekao kako nikad ne bi glasao za takvu vrstu performansa, a sad bi nekog da ismevaš zbog različitih muzičkih preferencija.

  I, da, podrška za Kristinu Radenković, žao mi je što se prečesto suočava s negativnim komentarima u kom god televizijskom formatu da se pojavi.

 • @Evropljanin
  Falile su nam tvoje strucne ocene na IMU ove sezone macko sto si podbacio kad si najvise trebao

 • Deca se raspisala, i ne stižem više ni da pročitam.

  Uglavnom, spremam se, da se rugam i da bodbadam one, koji su želeli onu, koja kukovima oponaša kecanje ili onu, koja je se derala kao budala, umesto ovo umetničko remek delo.

  Konsta-bejbi-strakta je već sada bolja od njih, jer bi one potonule u masi, dok Konsta dominira samo tako – čak ne mora da imitira kukovima kecanje, da bi nila primećena.

 • @Vanja
  Meni je najjača fora što ova Kristina je i podržavala Konstraktu davala insterjue da je fan Konstrakte i ako se secate favorizovala je pevala njenu pesmu u grin rumu bila presrecna kad je pobedila i evo dobila poziv da ide i bas eto dan pred put u Torino iz cista mira razboli se nesto ili prehladi malo jedna clanica i neocekivano odluci da ne ide i ode Kristina koja je intervjuisala i pitala kakva su joj ocekivanja i srecu pozelela.
  Dakle cudno mi je kakva je to bolest i zdravstveni problem da ona ne ode,a da li mi se to cini ili i muskarac nije isti sa beovzije ili sad nemaju naocare i frizuru promenili pa mi se cini samo da je neki novi lik upao??

 • !SPOILER ALERT!
  Od drugih proba, uključuju Sunce! Organizatori su namerno tako želeli, kako bi druge probe izgledale još zanimljivije iako se potpuno iznenađenje čuva za LIVE Show i interval actove! Samo opušteno, sve će biti kako je i zamišljeno…

 • @RSSA
  Atrakcija bi bio samo Aca Lukas.
  Zamislite da sedi na ivici stejdza i pere noge u onoj vodi koja non-stop tece …

 • @Andrija
  Jaoo ne prizivaaj ga dobiće osim ovo dvoje još dvoje koronu pa će opet Mladen da upadnee da tapše i pevaa i naravno ona Bogosavljević po 7.put će otići kao pratećii pa će tek biti ludiloo,ili ne daj Bozee Maja Nikolić odee joooj i Aca Lukas da skače po scenii,neka nekaa dobro nam je i ovako..
  Madaa opet moram priznati Mladen i Maja Nikolić bi zbog fizickog izgleda i neobicnog vokala bili atrakcijaa ahahah 😀

 • @Vanja
  Cudi me da nema Mladena Lukica medju vokalima posle dosta godina trtenja po Evroviziji.Valjda je i sam sebi dojadio kad narodu uveliko jeste

 • Pojela konkurenciju. Samo da poprave ovo sunce jer stvarno para oci.

 • Sta ste ocekivali od Italijana kao organizatora?
  Poslednji put su bili domacini 1991. Kad tome dodamo njihovu uobicajenu aljkavost i povrsnost … koju oni predstavljaju kao lezernost … sta onda ocekujete.
  Teatralnost im nece manjkati … Uz urodjeni latino sarm misle da ce pokriti svoj dilentatizam.
  Ko ne zna Italijane.
  ps. Sta ste se uhvatili Kristine Radenkovic. Ja sam samo to iznela kao informaciju za one koji ne znaju. Iz mog komentara mogli ste da skapirate, valjda, da se ja sprdam. Sto se mene tice mogla je da bude pozvana o Jovana Jeremic.

 • Hor broji 5 članova i njihove deonice nisu vokalno preteške da Kristina ne može da ih izvuče a s obzirom da ih je petoro sigurno mogu da usaglase ko će se i koliko čuti u tim deonicama.
  Verujem da je ne bi ni uzeli za hor ako je potpuni antisluhista. Mislim da ne treba stvarati dramu i paniku oko toga.
  Ovo sa led ekreanima i suncem je sasvim druga priča. Takođe, ne verujem da se tamo ne bave time kako da se to reši. Pratićemo razvoj.

 • @Dejan
  Peh je jer se em desilo u minut do 12 pa su svi verujem ostali zateceni,kao i cim su stigli receno im je ce im nastup biti vizuelno iza drugaciji dosta,jer se pokvario deo ekrana ili led ekrana nebitno.
  Takodje peh je,jer ce mozda dosta losije zvucati sve to uzivo..
  Muzika nije samo nastup,NEGO I VOKALNO IZVODJENJE..
  Treba li da vas podsetim koliko je lose zvucao horski deo 2017.godine i neskladno i puno falševa sa Tijanom koja je i sama imala falševe u Kijevu??
  A tada se radilo o solidni i veoma dobrim zenskim vokalima,koje su ocajno zvucale u onom delu..
  Sve to,apsolutno sve to i najsitniji detalj moze biti presudan da prodjemo losije jednu a mozda i nekoliko pozicija od planiranog.
  Da smo imali bolji vokalni nastup 2017.godine i imali raskosan besprekorne vokale uzivo,mozda bismo usli u finale makar te godine…

 • Sve je u principu ok,ali meni baš bode oči ovo crnilo koje zbog tehničkih razloga,se baš da primetiti..

 • Zašto bi bio peh ako planiranu članicu hora menja Kristina ili bilo koja druga devojka? Koliko je to bitno da bi uticalo na efekat nastupa? Bila ta devojka ili Kristina kakve veze ima?

 • Ljudi,pricajte sta hocete ali meni je ovde Kristina Radenkovic najjaca Salu na stranu,od svih dosadasnjih nastupa imamo sigurno jedan od 5 najboljih… Srbija ima na sta biti ponosna!

 • Da li je Kritina tu samo za probu,pa ce bolesna clanica hora doci uskoro,ili nazalost voditeljka nazalost ostaje u timu??
  I da li ce nam nastup biti zaista ovako los mislim bez led ekrana i vizualizacije,ili ce koliko toliko ipak liciti pozadi na ono sa naseg takmicenja??
  Ovo su bas dva velika peha prvo se razbolela kazu clanica hora,pa onda i sunce koje glumi led ekran se pokvarilo..
  Ubedljivo najlosija organizacija ikada na evrovziji,ne pamtim losiju i manju scenu i veću nesposobnost nego ove godine,a odrzava se sto je tek nenormalno u jednoj od bogatijih drzava ipak kada govorimo o ovom delu Evrope..

 • Sve pohvale za racionalnost i ekonomicnost RTS-a.
  Mada, za moj ukus, vise bi u timu, na sceni, bila efektnija Olivera Kovacevic nego Kristina Radenkovic.
  Za neobavestene… jedna od članica hora, koji prati Konstraktu, morala je da otkaže učešće na festivalu. Voditeljka Kristina Radenkovic je odabrana kao zamena.
  ps. Sta ako se nekom muskom clanu hora nesto dogodi? … Lepo sam ja predlozila da se povede Aca Lukas u Torino … Za svaki slucaj!