Srbija

Meet & Greet sa Konstraktom u Torinu: Imala sam tremu pre prve probe

Predstavnica Srbije u Torinu Konstrakta na prvoj pres-konferenciji nakon probe odgovarala je na pitanja onlajn-novinara.

„Meet & Greet“ je naziv prvog susreta i upoznavanja takmičara i novinara, upriličen nakon prve tehničke probe. U poslednje dve godine „Meet & Greet“ podrazumeva da moderator postavlja pitanja novinara koji imaju tzv. onlajn pres-akreditacije.

U ovom 20-minutnom „druženju“, Konstrakta je uglavnom odgovarala na pitanja koje se odnose na simboliku njene pesme. Kao i u slučaju domaćih medija, ona je bila uzdržana, ne želeći da zadire u pojedinasti i značenje, ali je ipak dala neka generalna objašnjenja, na primer, da Megan Markl kao ličnost nije bitna u pesmi; ona je samo predstavnik svih ideala koji nam se nameću kao vrednosti savremenog sveta. Objasnila je i da pesma zapravo nema nikakve veze s kovidom.

Ipak, bilo je i zaista zanimljivih i pitanja i odgovora, ali i konstatacija. Na primer, u jednom od pitanja Konstrakta je dobila naziv „Godstrakta“, a u slučaju eventualne pobede, naša predstavnica je predložila da bi u selu njene bake, u Glibovcu, mogla da se održi Evrovizija.

Njen omiljeni stih iz evrovizijske pesme je „I šta ćemo sad?“ jer je, kako kaže, to pitanje, zapravo, suština svega.

U izjavi za RTS Konstrakta je otkrila i da je imala tremu, te da je proba prošla bolje nego što se nadala.

— Plašila sam se da kad izađem i… milion. Međutim, sve je prijatno. I kako se odnose prema nama, i što sve teče po tajmingu, i lepo je na toj bini, i dobar je zvuk. Sve je jednostavno, lepo! — rekla je predstavnica Srbije, te dodala:

— Priznajem da sam se malo uzentala od svega. Ali dobro je, mislim da je dobro da se „odradi“ ta trema na početku. Ja sam i za „Pesmu za Evroviziju“ na prvoj probi bila van sebe. Mislim da se u onoj bubici čulo kako lupa moje srce. Koje kuca, samo kuca!… — prenela je svoje utiske.

Snimak „Meet & Greeta“ sa Konstraktom pogledajte u priloženom videu.

Oznake

1 komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Eurovision Song Contest 2023. Serbia (Glibovac)
    Uzgred Srbija je sakupila preko 1 – og miliona pregleda na TikTok videu njene 1.probe za manje od 24h, čime je taj video najjgledaniji…