Evrovizija 2022

Krenulo glasanje za nagradu „You’re a Vision“

Glasanje za novu modnu nagradu Pesme Evrovizije „You’re a vision“ krenulo je 15. maja. Odmah nakon zatvaranja linija, 22. maja u 12 časova, biće poznat pobednik.

Novu modnu nagradu Pesme Evrovizije „You’re a vision“ dodeliće posetioci portala Songfestival.be i predstavljaće zamenu za dosadašnje neslavno priznanje „Barbara Dex“. Za razliku od prethodne nagrade, u kojoj je akcenat bio stavljan na biranje najgore i najekstravagantnije odeće, posetioci će ovog puta moći da glasaju za najbolji kostim Evrovizije 2022. Novom nagradom slaviće se raznolikost i kreativnost. Na posetiocima sajta je odrede ko je od 40 učesnika imao najbolji kostim.

Pravo na glasanje do 22. maja u 12 časova imaju isključivo registrovani korisnici sajta Songfestival.be. Svako ko je ulogovan, može da glasa isključivo za jednu državu. Odmah nakon zatvaranja linija biće proglašen i prvi dobitnik ovog novoustanovljenog priznanja.

2 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Konstrakta, nešto najgenijalnije ikad. Naizgled jednostavno, zapravo finansijski najjednostavnije rešenje, ali trebali su i talenat i decenije rada da bi se došlo do ovakvog vizualnog rešenja. Nije što je iz Srbije, znao sam navijati za druge zemlje, kao 2016. za Makedoniju ili 2017. za Hrvatsku, ili prošle godine za Francusku, ali najbolja je.