DPE 2022 — Lara Trpčeska i Irina Davidovska (Severna Makedonija)
Foto: YT Screenshot
Dečja Evrovizija 2022

DPE 2022 | Lara i Irina zastupaju Severnu Makedoniju

Severnu Makedoniju će na dečjoj Evroviziji u Jerevanu zastupati Lara Trpčeska i Irina Davidovska, objavila je Makedonska radio-televizija.

Makedonska radio-televizija i ove godine je odlučila da svog juniorskog evrovizijskog predstavnika, 17. po redu, odabere internim putem. Izvođači su prvi put nakon 2019. godine odabran putem audicije na kojoj su se odabrana deca uzrasta između 9 i 14 godina predstavili selekcionoj komisiji sa po dve numere po svom izboru, kao i da dostave demo-snimak pesme s kojom su nameravali da idu na dečju Evroviziju. Audicija je bila održana 22. juna u prostorijama MRT, a komisija je odlučila da ove godine u Jerevanu Severnu Makedoniju zastupaju dve devojčice — Lara Trpčeska i Irina Davidovska.

Lara Trpčeska i Irina Davidovska sada počev od 29. juna, pa sve do 28. jula, dakle u roku od 30 dana, imaju zadatak da dostave selekcionoj komisiji konačnu verziju svoje prijavljene pesme za dečju Evroviziju. Kako bi to mogle da iskoriste na najbolji mogući način, imaće na raspolaganju sve resurse koje im bude dostavila Makedonska radio-televizija.

Do tada, uživajte u dostupnim klipovima u kojima možete da se upoznate sa vokalnim kvalitetima ovih talentovanih devojčica:Ostavite svoj komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.