JESC 2022 — Portugal — Nicolas Alves
Nicolas Alves, predstavnik Portugalije na dečjoj Evroviziji 2022
Dečja Evrovizija 2022

DPE 2022 | Nicolas Alves zastupa Portugalce

Treći poznati učesnik dečje Evrovizije u Jerevanu je Portugalac Nicolas Alves (srp. Nikolas Alves), objavio je portugalski emiter RTP. Njegova takmičarska kompozicija biće naknadno određena.

Još pre zvaničnog imenovanja Nicolasa Alvesa za osmog juniorskog portugalskog evrovizijskog predstavnika bilo je poznato da će jedan od učesnika aktuelne sezone tamošnje verzije šoua The Voice Kids ići na dečju Evroviziju. I prošlogodišnji predstavnik Portugalje Simão Oliveira takođe je pravo sa scene „dečjeg Glasa“ otišao na dečju Evroviziju kao pobednik tog šoua. Izbor je najpre trebalo da padne na pobednicu aktuelne sezone Mariju Gil, ali je ona brzo otpala zato što će pre 11. decembra napuniti 15 godina, što bi se kosilo sa pravilnikom dečje Evrovizije. Na kraju je izbor pao na drugoplasiranog kandidata iz finala aktuelne sezone tamošnje verzije formata The Voice Kids Nicolasa Alvesa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ESC Serbia | Evrovizija.rs (@evrovizija)

Nicolas Alves ima 13 godina i rodom je iz Ujedinjenog Kraljevstva, u kom je proveo prvih 10 godina svog života. Potom se preselio u Portugaliju. Tokom trajanja šoua The Voice Kids Portugal bio je u timu Caroline Deslandes, koju je odabrao za svog mentora nakon što su mu se na audiciji okrenula sva tri člana žirija. U finalu šoua i na slepoj audiciji šoua The Voice Kids izveo je numeru Beggin’, koju su u skorije vreme popularizovali evrovizijski pobednici iz 2021, članovi italijanskog rok sastava „Måneskin“.

Njegova takmičarska kompozicija biće naknadno određena i prezentovana, a do tada uživajte u njegovom glasu.

Oznake

Ostavite svoj komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.