ESC Serbia — 21 8 2022
Zanimljivosti

Konkurs 2022/2023 | Stiglo ukupno 28 prijava!

Konkurs za nove saradnike je uspešno okončan! Za rad na sajtu ESC Serbia | Evrovizija.rs i našim propratnim stranicama na društvenim mrežama konkurisalo je 28 talenata!

Na ovogodišnjem konkursu za nove saradnike, koji se odvijao između 14. jula i 20. avgusta, sve prijave rasporedili smo u dve kategorije — za novinare i za kreativce. Svi zainteresovani imali su zadatak da popune formulare putem platforme Google Forms i rezultati su pokazali da je za novinarski deo redakcije zainteresovano 11 osoba, a za kreativni deo, koji se najviše tiče društvenih mreža, zainteresovano je čak 17 lica. Ukupno, 28 lica izrazilo je interes za saradnjom. Ovo jeste mali pad u odnosu na prethodnu godinu, kada se prijavilo 45 lica, ali je interes i dalje velik.

Postoji više razloga zbog kog je i ovog puta bio velik broj zainteresovanih — u prošloj sezoni unapredili smo način rada na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram kroz kreiranje prigodnih vizuala sa autorskim pečatom, privukli smo velik broj pratilaca na Instagramu tokom priprema za Torino; doduše, usled slabe neaktivnosti opao nam je broj pratilaca u poslednje vreme, ali se i dalje držimo. Sve ovo nameravamo da unapredimo u narednoj sedmici, i to tako što ćemo pažljivo saslušati sve predloge koje su nam dostavili zainteresovani za saradnju.

Kandidati koji su izrazili interes za volonterizmom biće konktaktirani u roku od dve nedelje.

Oznake

Ostavite svoj komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.