Foto: Gordan Jović (RTS)
Balkan, Balkan! Srbija

Luke Black: U Liverpulu grandiozniji nastup, ali duh ostaje isti

Naš ovogodišnji evrovizijski predstavnik Luke Black u Stokholmu je razgovarao sa kolegama sa sajta Eurovoix i tom prilikom prokomentarisao svoje planove za Liverpul te podelio utiske sa Melfest WKND žurke.

On je otkrio viziju o scenografiji za 1. polufinale:

Želim da nastup bude skockaniji, prefinjeniji, ali u isto vreme i grandiozniji, jer je sama pozornica u M&S Bank areni u Liverpulu veća od one na Pesmi za Evroviziju, međutim duh performansa će ostati isti. Poruka pesme je veoma važna za mene, tu poruku buđenja sam preneo kroz nešto što najbolje poznajem, a to su video-igrice i anime. Nastup jeste zabavan, ali sama poruka i tema pesme „Samo mi se spava“ je veoma ozbiljna, te nastup treba da prenese to na najbolji način.

Pričao je i o celokupnom dosadašnjem iskustvu kao jedan od učesnika Evrosonga 2023:

Nikad zapravo nisam flertovao sa idejom o odlasku na Evroviziju, ali fanovi su mi potvrdili da se nisam pokajao što sam se prijavio na nacionalni izbor. Gledajući evrovizijske fanove na nastupu u Stokholmu i to kako podržavaju rad svakog izvođača, srećan sam što imam priliku da doživim tu njihovu energiju, ta povratna poruka me dodatno motiviše i želeo bih da nastupim na što je više predevrovizijskih žurki moguće.

Oznake

Ostavite svoj komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.