Evrovizija 2023

Jermenija 2023 | Poslušajte pesmu „Future lover“

Pesma koja će predstavljati Jermeniju u 2. polufinalu Evrovizije u Liverpulu konačno je izašla!

Jermenija će učestvovati na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2023. u Liverpulu u Ujedinjenom Kraljevstvu, nakon što je interno odabrala Brunette, koja će predstavljati zemlju sa pesmom Future lover. Elen Jeremjan, fanovima poznata kao Brunette (srp. Brinet), 1. februara 2023. godine je najavljena kao jermenska učesnica takmičenja, a njena pesma je danas premijerno predstavljena javnosti.

Poslušajmo pesmu kojom će se Jermenija predstaviti:

Ko je Brunette?

Ova mlada pevačica peva od svoje četvrte godine, a pisanjem se bavi od petnaeste. Objavila je svoj prvi singl Love the way you feel sa 18 godina u septembru 2019. godine, a kasnije postaje član „Project 12“, muzičkog kolektiva sa sedištem u Jerevanu koji nastupa u noćnim klubovima.

Brinet je takođe članica grupe „En aghjiknery“ (ThoseGirlz), koja je poznata po singlu Menk iz 2022. Brunette je objavila singlove Gisher, Smoke break i Bac kapuyt achqerd; od kojih je jedan postao viralan na društvenim mrežama.

Oznake

4 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!
  • Slažem se i meni iz dana u dan sve bolja,medju retkim pesmama da mi svakog dana za po mesto ili nekoliko mesta raste i mnogo mi je od pocetka koliko god cudna bila,prijatnija mi je i bolja melodicnija od Gruzije, i boja glasa mi mnogo vise prija nego kod Gruzije,tu mi glas cak ne prija isto,nekako piskav je za moj ukus previse..

  • @NekiTamo

    Isti slucaj je i kod mene, sve mi je bolja i bolja na svako naredno slusanje.Samo da taj nastup ne bude nesto sto je vidjeno.

  • Da budem iskren na prvu me nije kupila, ali sa svakim novim slušanjem je sve bolja..
    Glavni problem je što klimaks dodje možda prekasno što za samo takmičenje nije poželjno, rep iznenadjijuće dobro paše pesmi. Ne sumnjam u sjajan nastup

  • Mislim da sam na samom kraju ovogodisnje predevrovizijske sezone – dobio svog favorita ove godine