Dečja Evrovizija 2023

DPE 2023 | Anastasija Vasadze u društvu Nikoloza Karatija i Otoa Bazerašvilija

Ranije selektovana gruzinska predstavnica Anastasija Vasadze na dečjoj Evroviziji u Nici nastupiće u društvu Nikoloza Karatija i Otoa Bazerašvilija, objavio je javni emiter ove kavkavske države GPB.

Gruzini su kao druga nacija odredili izvođača koji će putovati na dečji Evrosong, i to putem muzičkog šoua Ranina, putem kojeg su bili izabrani svi gruzinski predstavnici od 2018. godine. Na finalnoj večeri 10. juna pobedu je odnela Anastasija Vasadze i bilo je inicijalno planirano da upravo Anastasija sama ode na završnicu u Nicu. No, javni emiter GPB želeo je još nešto bolje, pa se gruzinska delegacija pobrinula da takmičarskoj konkurenciji ne fali nijedan dečak tako što su Anastasiji odlučili da pridruže Nikoloza Karatija i Otoa Bazerašvilija, finaliste prošlogodišnje edicije Ranine.

Uglavnom, za sada je poznato da će Gruzini prvi put od 2015. na dečju Evroviziju poslati grupnu formaciju. Isto tako, u vidu Anastasijinog društva dobili smo i prve poznate dečake koji će se ove godine boriti za trofej dečje Evrovizije. Anastasija, Nikoloz i Oto trenutno rade i na svojoj zajedničkoj takmičarskoj pesmi koja će biti objavljena uskoro. Dok pesma ne izađe, uživajte u najboljim nastupima dvojice naknadno pridodatih dečaka i jedne ranije selektovane devojčice kroz šou-programe Ranina 2022 i Ranina 2023.

Anastasija Vasadze
https://youtu.be/RrZJMjysZjA?si=r9-QuiYGiG_shgEW
Nikoloz Karati

Oto Bazerašvili

Oznake