YouReAVisionAward2024 - Baby Lasagna
Baby Lasagna dobitnik modne nagrade „You-re a Vision 2024“
Aktuelno Evrovizija 2024

Baby Lasagna dobitnik nagrade „You’re a Vision Award 2024“

Modnu nagradu „You’re a Vision“ za najupečatljiviji kostim Evrovizije 2024. dobio je Hrvat Baby Lasagna, odlučili su čitaoci belgijskog evrovizijskog sajta Songfestival.be.

U periodu između 10. i 17. maja 2024, čitaoci evrovizijskog portala Songfestival.be glasali su treći put za lauerata modnog priznanja „You’re a Vision“, u kojem je cilj bio da se izglasa najupečatljiviji kostim između 37 ovogodišnjih učesnika Pesme Evrovizije. Najviše glasova publike dobio je vicešampion minulog takmičenja u Malmeu i favorit publike, Hrvat Baby Lasagna. Na 2. mestu našao se irski predstavnik Bambie Thug, dok je 3. mesto zauzeo holandski predstavnik Joost Klein.

Nagrada „You’re a Vision“ dodeljena je treći put zaredom kao zamena za dotadašnje modno priznanje „Barbara Dex“. Pre Baby Lasagne, ovo priznanje su prethodno dobijali: Sheldon Riley iz Australije (2022) i i Käärijä iz Finske (2023).

3 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Ovaj sajt je trenutno malo pust, nakon što je prošla Evrovizijska euforija, a ja jedva čekam novu sezonu, nove nacionalne izbore i ludilo koje kreće sa PZE i ESC. Ulazak ovde budi neke lepe i posebne emocije u meni svaki put iznova i iznova ❤️

  • Moralni pobednik u svakom pogledu. Ne vredi im sad da se iskljupljuju na ovako jeftine načine i prema Lasagni i prema Holandjaninu. Ali, oni su iznad ESC-a.