JESC 2024 - Portugal - Victoria Nicole
Victoria Nicole, predstavnica Portugalije na dečjoj Evroviziji 2024.
Aktuelno Dečja Evrovizija 2024

DPE 2024 | Victoria Nicole je barjaktarka Portugalaca za Madrid

Portugaliju će na dečjoj Evroviziji u Madridu zastupati Victoria Nicole (srp. Viktorija Nikol). Takmičarska kompozicija za nju biće naknadno određena i objavljena.

Portugalci su se na sceni juniorske Evrovizije prvi put pojavili 2006. i 2007, a potom je usledela pauza u učešću do 2017, kada su uspostavili novi ciklus kontinuiteta, na kratko prekinut samo 2020. godine. Već četvrtu godinu zaredom, Portugalci su svog predstavnika našli među učesnicima dečjeg muzičkog šoua The Voice Kids Portugal, a Victoria Nicole je tu čast da ode u Madrid izborila kao pobednica navedenog TV formata za nedavno završenu petu sezonu.

Victoria je rođena u Venecueli, a u Portugaliju se sa porodicom doselila kada je imala osam godina. Trenutno živi u centralnom delu države u gradu Ílhavo. Počela je da peva kada je imala pet godina.

Takmičarska kompozicija za Victoriju biće određena i prezentovana naknadno, a do tada uživajte u jednom od njenih nastupa iz šoua The Voice Kids Portugal, kada je izvodila vicešampionsku evrovizijsku numeru iz 2021, Voilà Barbare Pravi.

Oznake

Ostavite svoj komentar

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.