Postani naš saradnik

Budi deo našeg tima! Obogati sadržaj svojim idejama i pisanim rečima! Postani prepoznatljiv/prepoznatljiva! Neka čitaoci samo zbog tvojih redova posećuju naš sajt!

ESC Serbia | Evrovizija.rs traži nove saradnike, darovite ljude i novu energiju!

Ako voliš Pesmu Evrovizije i upoznat si s njenom istorijom, ako imaš dara za pisanje, ako si kreativan, ako voliš muziku i želiš da spoznaješ nove žanrove i izvođače širom Evrope, ako si analitičan a pri tom umeš da razgraničiš subjektivno od objektivnog, ako voliš geografiju, umetnost, istoriju — onda si prava osoba za nas!

Šta i koga očekujemo?

  1. Punoletne osobe.
  2. Savesne, odgovorne osobe.
  3. Darovite osobe.
  4. Požrtvovane osobe.
  5. Odsustvo sujete.
  6. Uredno, precizno raspolaganje i upravljanje slobodnim vremenom.
  7. Odlično poznavanje pravopisa i gramatike srpskog jezika.
  8. Poznavanje engleskog jezika.
  9. Korišćenje interneta, društvenih mreža i drugih veb-alata.
  10. I ponovo – savesne, odgovorne i požrtvovane osobe!

Imaj na umu!

Kao i na većini drugih sajtova ovog tipa, rad na sajtu zasniva se na dobrovoljnosti i volonterizmu. Svi mi već godinama tako radimo, ulažemo svoje vreme, znanje, ideje i trud bez ikakve nadoknade.

Ipak, volonterski i dobrovoljan rad ne podrazumeva haos, stihiju i bezobzirnost. Red se uspostavlja i on se mora poštovati.

Mnogo je prilika i mogućnosti koje angažovanje na ovom sajtu može da ti donese. O tim detaljima bićeš informisan ukoliko baš s tobom ostvarimo saradnju.

Kako da nas kontaktiraš?

Svoju ponudu s biografijom, kratkim pismom motivacije i interesovanjima pošalji na adresu — info (at) evrovizija.rs — a mi ćemo te o daljim koracima pismeno ili usmeno obavestiti.

Čekamo te! Srećno!

Slobodan Todorović
Osnivač i glavni urednik